Skønlitterært kursus med afstikker til kort- og spillefilm

På kurset præsenteres og diskuteres potentialerne i udvalgte ungdomsromaner samt kortfilm og spillefilm, der fx er streambare i www.mitcfu.dk. Fokus er på de velegnede ungdomsromaner og kortfilm til undervisning, opgivelser og prøve ud fra målstyret læring og kompetenceområdet FORTOLKNING med faserne 'oplevelse og indlevelse', 'undersøgelse', 'fortolkning', 'vurdering' og 'perspektivering'.

Om kurset

 • Beskrivelse

  På kurset præsenteres potentialerne i udvalgte ungdomsromaner samt kortfilm og spillefilm, der fx er streambare i www.mitcfu.dk.

  På kurset præsenteres og diskuteres potentialerne i udvalgte ungdomsromaner, kortfilm og spillefilm. Der fx er streambare i www.mitcfu.dk.
  Genrearbejdet står centralt i prøvevejledningen. Kurset fokuserer på Fælles Måls kompetenceområde FORTOLKNING med kompetencemålet efter 9. klasse, at 'Eleven kan forholde sig til kultur, identitet og sprog gennem systematisk undersøgelse og diskussion af litteratur og andre æstetiske tekster'.
  Fokus er på de velegnede romaner og kortfilm til undervisning og prøve ud fra målstyret læring og faserne 'oplevelse og indlevelse', 'undersøgelse', 'fortolkning', 'vurdering' og 'perspektivering'.

  Målgruppe

  Dansklærere 7. - 10. kl. og VUC-undervisere samt andre interesserede

  Instruktører

  Hanne Schriver - Pæd. konsulent, master i børnelitteratur

  Fagområder

  Dansk: Udskoling
  Ungdoms- og voksenundervisere: VUC-kurser

  Aarhus C

  Pris
  525 kr.
  Dato og tid
  1. november 2017 kl. 12:30 - 15:30
  Kursus nr.
  CFU17026
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Aarhus C

  Status
  Åben for tilmelding
  Dato og tid
  01.11.2017 - kl. 12.30-15.30
  Pris
  525 kr.
  Tilmeldingsfrist
  27.10.2017
  Kursus nr.
  CFU17026