Digital billedkunst - en verden af muligheder

nye vinkler på billedarbejdet med digitale teknologier som vinylskærere, green screens, minielektronik m.m. Boost kreativiteten og send billedarbejdet ud i fremtidens læringsrum.

Om kurset

 • Beskrivelse

  Sæt spot på det digitale billedarbejde og få nye vinkler på billedkunstundervisningen

  På dette kursus får du som deltager praksisnære ideer og inspiration til, hvordan digitale teknologier kan give nye vinkler på den daglige billedkunstundervisning. Med en lang række hands-on aktiviteter får kursisterne teknologierne ind under huden, mens nysgerrigheden og glæden ved at skabe og være teknisk kreativ styrkes. Der bliver mulighed for didaktisk sparring og udvikling i spændingsfeltet mellem praksisnær teori og konkrete nede-på-jorden opgaver i makerspacet på CFU i Herning. Kurset henvender sig til billedkunstlærere på alle niveauer, da specifikke tekniske forkundskaber ikke er nødvendige for at kunne deltage.

  Stikord til dette kursus er: nutid og fremtid - plant og rumligt - nært og fjernt - digitalt og analogt - noget, der er helt enkelt og noget, der kræver lidt mere.

  I løbet af kurset får kursisterne kendskab til teknologier brugt som praktiske redskaber, der kan udfordre og udvikle elevernes fremstilling af billeder og sætte spot på analysen og kommunikationen i billedarbejdet.
  Her rettes fokus mod fagets kerneområder og mod at bringe faget videre ind i fremtidens læringsrum. Temaer og teknologier vil gennem hele kurset være bundet op på FFM for faget billedkunst.

  Målgruppe

  Lærere, der underviser i billedkunst

  Instruktører

  Mette Lynnerup Hollensen - Pæd. konsulent
  Stefan Mandal Mortensen - Pæd. konsulent

  Fagområder

  Praktiske musiske fag: Billedkunst

  Herning

  Pris
  1050 kr.
  Dato og tid
  2. november 2017 kl. 9 - 15
  Kursus nr.
  CFU17033
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Herning

  Status
  Fristen overskredet - kontakt os
  Dato og tid
  02.11.2017 - kl. 09.00-15.00
  Pris
  1050 kr.
  Tilmeldingsfrist
  19.10.2017
  Kursus nr.
  CFU17033