Skolemessen

Skolemessen er et mekka af inspiration til dig, der underviser eller på anden vis arbejder pædagogisk med børn.

Skolemessen er en stor salgs- og fagmesse for læremidler. Her møder du blandt hundredvis af udstillere de nyeste digitale, trykte og konkrete læremidler inden for alle fag og temaer i grundskolen. Der vil også være materialer, der er oplagte i den understøttende undervisning, i SFO-tiden og i børnehaver. 

Ved siden af udstillingen er der foredrag, kurser, kollegial messestemning og konkret inspiration til fornyelse af din undervisning. 

Bestil gratis billet nu - og vind hotelophold

Det er gratis at deltage på Skolemessen, men inden messedagene skal du registrere dig og printe din adgangsbillet og dit navneskilt på messens hjemmeside skolemessen.dk 

Hvis du registrerer dig inden den 3. april 2017, deltager du i konkurrencen om points til hotelophold.

 


Praktisk info 

Hvornår og hvor foregår Skolemessen?

I 2017 finder messen sted den 26. og 27. april, begge dage klokken 9 - 16. Det er Scandinavian Congress Center i Aarhus, der lægger rammer til de to sprudlende messedage.

Hvem er messen for? 

Skolemessen henvender sig til undervisere, skolepædagoger, skoleledelser, lærerstuderende, pædagogstuderende og andre formidlere, der ønsker at få et indblik i nye måder at berige og udvikle undervisningen på. 

Hvor finder jeg programmet?

Den trykte udgave af messekataloget er sendt ud til alle skoler på Fyn og i Jylland. Her finder du det samlede foredragsprogram, overblik over udstillere, standplanen samt øvrig inspiration til messedagene. Du kan også hente messekataloget som onlineudgave.

Følg med på hjemmesiden, Facebook og Twitter

Følg med på messens hjemmeside skolemessen.dk - like Skolemessen på facebook og giv dit besyv med på Twitter med #skolemessen.

Hvem står bag? 

Messen er arrangeret af Centre for Undervisningsmidler i Danmark i et samarbejde med Alinea, Gyldendal Uddannelse og de to brancheforeninger BFU og Danske Forlag.

NB: Danmarks Læringsfestival

Er du også opmærksom på Danmarks Læringsfestival? Den finder sted den 1. og 2. marts i Bella Center i København. Læs mere og se både udstiller-, oplægs- og konferenceprogram på www.danmarkslaeringsfestval.dk