Sæt strøm til - boost din undervisning i håndværk og design

Boost din undervisning med dioder og minielektronik og få nye vinkler på de hårde og bløde materialer. Vi sætter fokus på det fagfaglige, på det innovative og kreative. Ingen forkundskaber nødvendige

Om kurset

 • Beskrivelse

  Boost din undervisning med dioder og minielektronik og få konkrete ideer til håndværk og design-faget

  Med dioder, ledende tråd og minielektronik får eleverne nye måder at udtrykke sig på i faget håndværk og design.
  Minielektronikken egner sig godt til både hårde og bløde materialer, men også materialer som plexiglas og 3d-printede modeller kommer i spil.
  Gamle bukser bliver til supersmarte tasker med nye features indbygget. Bogmærket får lys i og kan tages med under tæppet i hulen, når der skal læses. Kreativitet og skaberlyst er på sit højeste, når der sættes fokus på at kombinere konkrete fagfaglige færdigheder med innovation og fantasi.

  Tag på kursus og lær det grundlæggende om dioder, kredsløb og minielektronik og få inspiration og praksisnære ideer til at arbejde med bærbar teknologi, også kaldet wearables, i undervisningen. Her er plads til både nybegynderen og dem med større teknisk erfaring. Undervisningen i håndværk og design er det fælles udgangspunkt.

  Projekter med bærbar teknologi, wearables, e-tekstiler og kredsløb er oplagte til fagfaglig undervisning i håndværk og design eller natur og teknologi samt til tværfaglige projekter med blandt andet matematik og billedkunst. Eleverne lærer at forstå, hvordan basale kredsløb fungerer, og hvordan disse kan bruges til at skabe nye udtryk.

  På kurset får du både mulighed for at arbejde praktisk med at sy med minielektronik og kredsløb samt inspiration til at lave dine egne forløb med elektronik kombineret med hårde og bløde materialer.

  Målgruppe

  Undervisere i håndværk og design og natur/teknologi

  Instruktører

  Mette Lynnerup Hollensen - Pæd. konsulent

  Fagområder

  Naturfagene: Natur/teknologi
  Praktiske musiske fag: Billedkunst, Håndværk og design

  Herning

  Pris
  550 kr.
  Dato og tid
  18. september 2017 kl. 13 - 16
  Kursus nr.
  CFU17020
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Herning

  Status
  Åben for tilmelding
  Dato og tid
  18.09.2017 - kl. 13.00-16.00
  Pris
  550 kr.
  Tilmeldingsfrist
  08.09.2017
  Kursus nr.
  CFU17020