Lær at kode et computerspil i Scratch

Scratch er en oplagt mulighed for at lære børn at programmere/kode. På dette online kursus lærer du som lærer selv at lave et simpelt computerspil. Du vil blive introduceret til at arbejde med figurer, baggrunde, animation af figurer mm. Du vil lære at arbejde med begivenheder, når fx figurer støder ind i hinanden eller kommer uden for de givne baner. Der vil blive arbejdet med at sætte score på osv. Kurset tager udgangspunkt i et undervisningsforløb instruktøren har afviklet med flere valghold.

Om kurset

 • Beskrivelse

  På dette online kursus vil instruktøren lede dig gennem det at kode et spil i Scratch.

  Scratch er en oplagt mulighed for at lære børn at programmere/kode.
  På dette online kursus lærer du som lærer selv at lave et simpelt computerspil. Du vil blive introduceret til at arbejde med figurer, baggrunde, animation af figurer mm. Du vil lære at arbejde med begivenheder, når fx figurer støder ind i hinanden eller kommer uden for de givne baner. Der vil blive arbejdet med at sætte score på osv. Kurset tager udgangspunkt i et undervisningsforløb instruktøren har afviklet med flere valghold.

  Bemærkninger

  Bemærk kurset er et online kursus. Op til kurset vil kursisten modtage link til kursusstedet. Du behøver ikke at have erfaring med programmering. Du skal inden kurset oprette dig som bruger på scratch.mit.edu

  Målgruppe

  Alle interesserede

  Instruktører

  Per Højland Milling - Lærer

  Fagområder

  Alle lærere - på tværs af fag

  Onlinekursus

  Pris
  390 kr.
  Dato og tid
  11. oktober 2017 kl. 13 - 15
  Kursus nr.
  CFU17435
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Onlinekursus

  Status
  Åben for tilmelding
  Dato og tid
  11.10.2017 - kl. 13.00-15.00
  Pris
  390 kr.
  Tilmeldingsfrist
  11.09.2017
  Kursus nr.
  CFU17435