Med Skolen i Biografen

”At arbejde med film udgør en afgørende adgangsvej
til at opøve både digital dannelse og medie- og
informationskompetencer, fordi film i en vis forstand
er multimediernes mor”
Professor Kirsten Drotner 

Er du lærer i en af de 10 kommuner, der er med i VIA-ordningen om Med Skolen i Biografen (MSIB), kan du tage dine elever med i biografen.
Følgende kommuner deltager i MSIB: Horsens Kommune, Ikast-Brande Kommune, Lemvig Kommune, Randers Kommune, Odder Kommune, Silkeborg Kommune, Skanderborg Kommune, Skive Kommune, Viborg Kommune og Aarhus Kommune.

 

10 film med gratis undervisningsmateriale

Vi har i sæson 2017-2018 igen 10 film på programmet, der appellerer til alle klassetrin fra børnehaveklassen til 10. klasse. Til samtlige film er der udarbejdet gratis undervisningsmateriale, som ligger på Filmcentralens hjemmeside.  

Programmet er sendt ud til skolerne i de kommuner, der er med i ordningen.

Billetterne rives væk - book nu!

Siden vi åbnede for booking den 24. april, er billetterne blevet revet væk; mere end 52.000 elever er sikret billetter til sæsonens forestillinger. Nogle forestillinger er udsolgt - eller er ved at blive suppleret af ekstraforestillinger - så tøv ikke for længe, hvis du vil sikre dig og dine elever en billet til en af årets forestillinger!

Du kan booke til dine elever frem til dagen før forestillingen. Prisen er 17 kr. pr. billet. Bestillingen er bindende.

Ekstraforestillinger

Vi har allerede oprettet ekstraforestillinger til nogle af filmene, så hvis du er gået forgæves, skal du måske lige tjekke, om den ønskede filmforestilling er blevet dubleret. Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om noget. 

- VIA CFU ønsker rigtig god fornøjelse med nye filmoplevelser!

 

MSIB er et samarbejde mellem Det Danske Filminstitut, filmudlejere, biografer, kommuner og CFU’erne i Danmark.