Med Skolen i Biografen

Over 61.000 billetter er solgt - nu er der genåbnet for booking!

Så har vi genåbnet for muligheden for at booke billetter til en stor filmoplevelse til dine elever. Og hente gratis materialer dertil.
Film er virkelig skabt til det store lærred og den store lyd, så man kommer ind i en anden verden og får en oplevelse.
David Lynch, amerikansk filminstruktør

 

Velkommen til Med Skolen i Biografen 2018-2019

Er du lærer i en af de 11 kommuner, der er med i VIA-ordningen om Med Skolen i Biografen (MSIB), kan du tage dine elever med i biografen. 
Følgende kommuner deltager i MSIB: Holstebro, Horsens, Ikast-Brande, Lemvig, Odder, Randers, Silkeborg, Skanderborg, Skive, Viborg og Aarhus.

 

10 film med gratis undervisningsmateriale

MSIB har i denne sæson igen 10 spændende film på programmet, der appellerer til alle klassetrin lige fra børnehaveklassen til 10. klasse. Til samtlige film er der udarbejdet gratis undervisningsmateriale, som du kan hente på Filmcentralens hjemmeside filmcentralen.dk/msib

Programmet blev sendt ud med VIA CFU’s biler i juni 2018 til skolerne i de kommuner, der er med i ordningen.
Hent programmet online.

 

Booking og priser

Vi åbnede for booking 4. juni 2018, og ved starten af september var der solgt over 61.000 billetter til årets forestillinger! Der er stadig ledige pladser på flere visninger. - Du kan booke til dine elever frem til dagen før forestillingen. Prisen for biografoplevelserne er 17 kr. pr. billet. Booking foregår på mitcfu.dk/msib Bestillingen er bindende.

VIA CFU ønsker rigtig god fornøjelse med nye filmoplevelser!

MSIB er et samarbejde mellem Det Danske Filminstitut, filmudlejere, biografer, kommuner og CFU’erne i Danmark.