Brug tv og film i undervisningen

Stream film og tv direkte ind i klassen, eller book til dine elever, så de kan se udsendelserne hjemmefra.

I mitCFU finder du mere end 30.000 film og tv-udsendelser, der er indhold til både de største og de mindste.

Vi hjælper dig på vej med pædagogiske vejledninger til udvalgte tv-udsendelser, som skridt for skridt fortæller, hvordan du helt konkret kan arbejde med et tema eller et fagligt område i danskundervisningen.

Når du vil streame en film eller en tv-udsendelse fra mitCFU, skal du blot logge på med dit UNI-Login. Du finder film og tv under "søg i samlingerne. For at kunne streame, skal din skole have et CFU Film og tv-abonnement samt relevant abonnement ved AVU-medier. Streaming er gratis, når din skole har betalt disse abonnementer. 

Som noget nyt kan du også booke tv-udsendelser til dine elever. Eleverne kan herefter se udsendelserne i skolen eller derhjemme. En anden nyhed er kapitelinddeling, du kan nu opdele en udsendelse i kapitler, denne opdeling deles med eleverne. Det kan f.eks. være en faglig opdeling efter Berettermodellen, som eleverne så efterfølgende kan benævne eller på anden måde arbejde videre med. Flere af de pædagogiske vejledninger på mitCFU indeholder også en pædagogisk eller faglig kapitelopdeling. 


Nederst på siden kan du finde inspiration til netop din aldersgruppe.