Materialesæt til tysk

Lån materialesæt med konkrete materialer til forskellige temaer hjem til din tyskundervisning

Mange forskellige materialesæt

På CFU har vi en del forskellige materialesæt til tysk, som du kan låne hjem til dine elever.

Nogle af sættene kan bruges fra 5.-10. klasse, mens andre er målsat forskellige klassetrin. Indholdet i materialesættene spænder vidt fra frilæsningsbøger med forskelligt indhold til mere konkrete materialesæt som fx 'Familie og bolig', 'Skumterningerne Geschichten og Fragen', 'Quizz-Buzz Vokalenspiel', 'Die Masken' eller de mere kreative som 'Nolde' og 'Hundertwasser' for blot at nævne nogle.

Se alle vores materialesæt til tysk 


Materialesæt om Hundertwasser 

Det populære materialesæt om Hundertwasser er netop blevet opdateret og fornyet med den pragtfulde bog ”Hundertwasser für Kinder”. 
Bogen, der som titlen antyder, er skrevet for tyske børn og derfor mere tilgængelig for danske elever. Bogen indeholder en masse fantastiske billeder, tegninger, malerier og fotografier af Hundertwassers righoldige produktion, tekster om kunstneren selv og de mange produktioner, han har kreeret. Derudover er der en masse om hans tilgang til naturen og livet i det hele taget. Til hvert afsnit er der forslag til elevers overvejelser, og bag i bogen er der masser af gode idéer til kreative produktioner – lige til at bruge på klassen.

Book materialesættet her