Rytmisk grundkursus for pædagoger og musiklærere

Fra shaker-jam til balje-battles og cup-songs. - Styrk dit rytmiske fundament, og afprøv en række gode musikalske øvelser og lege. Efter kurset har du en lang række ideer med dig lige til at bruge i indskolingen og i SFO'en.

Sted

Silkeborg

Pris

1.080,00 kr.

Dato

17.03.2022

Tilmeldingsfrist

15.02.2022

Status

Ledige pladser

Om kurset

Musik & Rytmik for indskolingen
 
Kurset henvender sig primært til pædagoger og pædagogmedhjælpere 0.-3. klasse. Men musiklærere er også MEGET velkomne.
 
Jeg vil på kurset præsentere dig for en masse øvelser og musikalske lege, som både er udfordrende og sjove, og som er lige til at tage med i undervisningen. Samtidig bliver dit rytmiske fundament styrket og vi får en fest på selve dagen.
 
Det er vigtigt at have et stort fagligt overskud i en musikundervisningssituation og det er mindst lige så vigtigt at kunne ændre progression på stedet - i nuet, selvom aktivitetsniveauet er højt og lydniveauet er kraftigt.
 
Når du underviser i musik og rytmik, så skal du mestre en lang række færdigheder. Rytmik er et af dem. Et rytmisk overskud er vigtigt at have, for at kunne være så skarp som muligt i en undervisningssituation. Jeg vil præsentere dig for rytmiske øvelser og sjove rytmiske lege, som både er udfordrende og lærerrige, og som er lige til at tage med i undervisningen. Vi skal lave shaker-jam, balje-battles, tamburin-jam, rytmerotation, sjove cup-song-lege og mange flere ting.
 
Vi skal på kurset også arbejde med toner og harmonier på en sjov og intuitiv måde. En slags hørelære for de små, hvor leg, rytmik og harmoni indgår.
 
Du vil blive udfordret på dine egne færdigheder på dagen, men dit musiske fundament vil blive styrket, og du vil med garanti blive inspireret til din egen undervisning.
 
OBS: Det er vigtigt at du har tøj og sko på, som du kan bevæge dig frit i.
 
Jeg glæder mig til at spille med dig!
Anders Møller
 
Underviser du i musik i skolen eller i SFO'en, er dette kursus lige noget for dig.

Målgruppe

Pædagoger, musiklærere og andre musikpersoner i skolen

Instruktører

Anders Møller - Komponist, musiker og lærer på SDMK i pædagogik

Fagområder

Praktiske musiske fag: Musik

Kontakt