Fantastic Tales and How to Teach Them

Kurset giver dig inspiration til undervisning i fantastic tales (fantasy, sci-fi, superhero stories), og du får masser af materiale med hjem til direkte brug i din undervisning.

Sted

Aarhus C

Pris

800,00 kr.

Dato

29.09.2022

Tilmeldingsfrist

29.08.2022

Status

Ledige pladser

Om kurset

​Fantasy, science fiction og superhero stories (Fantastic Tales) er over det hele omkring os; men hvordan får vi dem med i undervisningen, og hvordan kan de være med til at gøre eleverne bedre til at analysere fiktion og få øjnene op for stilistisk analyse? Dette giver Brian Egede-Pedersen sit bud på på dette kursus, hvor du efter tre timer vil have færdigpakket materiale og afleveringer lige til at inddrage i undervisningen, begreber og rammer til at sætte dit eget præg på tingene og videnskabsteori til at lade eleverne selv arbejde videre med genren på et højt niveau.

Om instruktøren

Brian Egede-Pedersen er lektor i historie og engelsk på Nykøbing Katedralskole, tidligere underviser på Syddansk Universitet og har holdt en række oplæg om fantasy, undervisning mv. i Danmark, Brasilien, USA og Storbritannien, herunder på Oxford. I 2017 vandt han Politikens Undervisningspris, ikke mindst pga. det analytiske og dannelsesmæssige løft og den entusiasme, de ofte gymnasiefremmede elever fik gennem hans undervisning.

Målgruppe

Engelskundervisere på A- og B-niveau på ungdomsuddannelserne

Instruktører

Brian Egede-Petersen - Lektor

Fagområder

Erhvervsskoler
Ungdomsuddannelserne
VUC

Kontakt