Er din stemme dit vigtigste arbejdsredskab? - stemmekursus for lærere

Din stemme skal holde hele livet, og den kommer jævnligt på en hård prøve i lærerjobbet. Lær hvordan du passer på din stemme, hvordan du undgår at slide og belaste den unødigt.

Sted

Aarhus C

Pris

1.200,00 kr.

Dato

17.11.2022

Tilmeldingsfrist

13.10.2022

Status

Ledige pladser

Om kurset

Oplever du, at din stemme ikke altid slår til? Bliver du tit hæs eller øm i stemmen? Mangler du styrke i din stemme eller svigter den i krævende situationer? Taler du i et uforholdsmæssigt højt eller lavt stemmeleje, for skingert eller for utydeligt? Føler du dig slidt og træt i stemmen, eller mangler din stemme klang? Belastende gener som disse begrænser dig som lærer, og medfører slid og i værste fald skader på stemmen. Med et stemmekrævende erhverv er det vigtigt at vide, hvordan du bruger din stemme hensigtsmæssigt, så du ikke slider og overbelaster den, og så den kan holde – også i det lange løb. Med professionel undervisning og vejledning kan du ændre dine stemmevaner, og genvinde din stemmes naturlige styrke og klang. Dette unikke stemmekursus giver dig konkrete værktøjer til at opnå en stærk, fleksibel og holdbar stemme.​

-Introduktion til sammenhængen imellem krop og stemme
-Fysiske øvelser og afspænding
-Kropsholdning
-Åndedræt
-Åndedrætsstøtte
-Stemmeøvelser (ift. styrke, smidighed/fleksibilitet klang og artikulation)
-Stemmerehabilitering (stræk og massageøvelser du selv kan lave)
-Sunde stemmevaner i hverdagen
-Individuel feedback

 

Bemærk:

Mød op i blødt tøj du kan bevæge dig i.
Medbring yogamåtte/liggeunderlag og evt. notesbog til notater (øvelser udleveres ikke op skrift efterfølgende.

Om instruktørerne

Signe Laumark er privat sanguddannet, efteruddannet på Det Jyske Musikkonservatorium og internationalt certificeret coach. Henriette Lundbøl er diplomuddannet rytmisk sanger og sangpædagog ved Det Jyske Musikkonservatorium, samt uddannet talepædagog med speciale i stemmer. Begge er yderst rutinerede undervisere med over 20 års undervisningserfaring. Herigennem har de opbygget solide kompetencer og stor ekspertise i arbejdet med stemmer.

Målgruppe

Alle lærere på tværs af fag

Instruktører

Signe Laumark - Sang- og stemmepædagog
Henriette Lundbøl - Sang- og stemmepædagog

Fagområder

Alle lærere - på tværs af fag
Erhvervsskoler
Ungdomsuddannelserne

Kontakt