Podcast i skolen

Lær at lave kreative podcastproduktioner med eleverne.
Brug podcastproduktioner som et danskfagligt værktøj til at arbejde med mundtlighed og kommunikation på en ny og varieret måde, en måde der i høj grad motiverer eleverne.

Sted

Aarhus C

Pris

575,00 kr.

Dato

19.09.2022

Tilmeldingsfrist

15.08.2022

Status

Ledige pladser

Om kurset

Mundtlighed, elevaktivitet og kreativitet er i fokus når eleverne arbejder med at lave egne kreative podcast i dansk på mellemtrinnet.
Kurset henvender sig både til dansklærere og til PLC-medarbejdere, da podcastproduktion også har sin plads i PLC-rummet. 

På kurset vil du blive introduceret til podcast som medieform, få vejledning og ressourcer til at finde og bruge gode podcast til mellemtrinnet.
Der vil blive lagt vægt på stilladsering og rammesætning af forløb, hvor eleverne selv producerer podcast, i en danskfaglig kontekst.

Oplev hvor simpelt det kan gøres og hvor mange muligheder der er for at få alle elever til at udtrykke sig og arbejde kreativt med mundtligheden.

På kurset vil der være mulighed for selv at producere en lille podcast, så du som underviser selv har været igennem hele den praktiske proces.


Medbring computer eller tablet. Medbring gerne mobiltelefon og headset med mikrofon.

Målgruppe

Dansklærere på mellemtrinnet samt PLC-medarbejdere

Instruktører

Mikkel Aslak Koudal Andersen - Pædagogisk konsulent, VIA CFU og forfatter til bogen ’Podcast i skolen. Håndbog i elevproduktion’ fra 2021

Fagområder

Dansk: Mellemtrin

Kontakt