Børnenes U-landskalender 2022

Få inspiration til at arbejde med Danidas flotte undervisningsmateriale. Materialet indeholder bøger, digitale aktiviteter og masser af opgaver. Mød også årets forfatter Kirsten Sonne Harild.

Sted

Randers

Pris

850,00 kr.

Dato

27.10.2022

Tilmeldingsfrist

27.09.2022

Status

Ledige pladser

Om kurset

Børnenes U-landskalender 2022: Lær Tunesiens børn at kende 

Med Danidas spændende og varierede undervisningsmateriale kan du i år tage dine elever med til det nordafrikanske land Tunesien. Gennem film, fotos og opgaver til blandt andet Dansk, Billedkunst, og Natur/teknologi lærer I landet og tuneserne at kende fra mange forskellige vinkler i børnehøjde. 

Gennem materialets mange aktiviteter skal I besøge børnene i den hektiske medina i hovedstaden Tunis, i ørkenoaserne, i de fattige udkantsbyer, i Atlasbjergene og ved kysten. 

Få gratis bøger med hjem
Alle deltagere på kurset får en gratis elevbog og en lærervejledning med hjem. Hele klassesæt med 30 elevbøger og 2 lærervejledninger kan forudbestilles på u-landskalender.dk fra omkring 1. maj 2022.

Mød forfatter Kirsten Sonne Harild
Materialet til Børnenes U-landskalender er meget alsidigt og giver rig mulighed for at tilrettelægge et spændende forløb, der kan strække sig fra et par dage eller en hele uge. Der er også eksempler på, at skoler bruger undervisningsmaterialets aktiviteter i helt op til seks uger med inddragelse af en lang række fag i indskolingen.

Materialet indeholder flotte bøger, digitale aktiviteter og masser af opgaver med kreativitet, bevægelse og faglig fordybelse. Det er også oplagt at bruge materialet, hvis I arbejder med FN's 17 verdensmål på skolen.

På kurset får du en god introduktion til Tunesien og årets materiale, inspiration til undervisningen og så kan du møde forfatter Kirsten Sonne Harild, der fortæller om tilblivelsen af årets elevhistorie.

Årets hjælpeprojekt
Årets organisation er International Media Support (IMS). Overskuddet fra salget af Børnenes U-landskalender 2022 går til et medieprojekt, der skal hjælpe børnene i de fattige, tunesiske udkantsområder med at komme til orde, så de oplever, at de selv kan være med til at skabe forandring.

Målgruppe

Undervisere i Dansk, Natur/teknologi, kreative fag og i fagsamarbejder i 1. -5. klasse

Instruktører

Michael Larsen - Forfatter, direktør
Kirsten Sonne Harild - Forfatter
Jeppe Gudmundsen Holmgren - Fotograf

Fagområder

Dansk: Indskoling, Mellemtrin
Naturfagene: Natur/teknologi

I samarbejde med

I samarbejde med I samarbejde med inVirke, DANIDA og International Media Support (IMS)

Kontakt