Boost din billedkunst 3

Tilføj som favorit
Inspirerende dag fyldt med konkrete og praksisnære idéer til små og store billedkunstprojekter med god tid til selv at prøve nogle af idéerne af i praksis.

Om kurset

 • Beskrivelse

  Få ny inspiration og konkrete ideer, som kan bruges direkte i hverdagen i billedkunstlokalet.

  Kurset er bygget op som Boost din billedkunst 1 og 2, med et væld af forskellige idéer, men indholdet er helt nyt, og alle kan være med.

  Få praksisnære idéer til billedarbejdet med skolebørn i alle aldre. Efter et inspirerende oplæg fyldt med idéer til små og store billedkunstprojekter, vil kursisterne få god tid til selv at prøve nogle af idéerne af i praksis. Vi vil tage udgangspunkt i lettilgængelige materialer som fx affaldstræ, æggebakker, akrylmaling, MDF, barberskum og flydende akvarel og lade materialerne blomstre i nye sammenhænge.

  Vi vil komme omkring eksempler på tematiske forløb, og undervejs på kurset, vil vi forholde os til folkeskolens nye Fælles Mål for billedkunst.

  Stikord til indholdet er: Proces og produkt - Rumligt og plant - Ude og inde - Noget hurtigt... og noget, der tager tid.

  Målet er, at deltagerne går hjem med masser af ny inspiration til hverdagen i billedkunstlokalet, og med konkrete, afprøvede idéer, der kan overføres direkte til undervisningen.

  Målgruppe

  Undervisere i billedkunst på alle alderstrin

  Instruktører

  Line Frøslev - Billedkunstner og instruktør

  Fagområder

  Praktiske musiske fag: Billedkunst

  Herning

  Pris
  1300 kr.
  Dato og tid
  6. maj 2019 kl. 9:00 - 15:00
  Kursus nr.
  CFU19018
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Herning

  Status
  Åben for tilmelding
  Dato og tid
  06.05.2019 - kl. 09.00-15.00
  Pris
  1300 kr.
  Tilmeldingsfrist
  01.05.2019
  Kursus nr.
  CFU19018