Skriftlig fremstilling - lige i nettet! Indsigt, indblik og inspiration

Tilføj som favorit
Kurset giver indblik i, hvad prøven går ud på, og hvad den kræver af faglige forudsætninger. Vægtningen er høj grad lagt på, hvordan vi i den daglige undervisning kan gøre eleverne skarpere til at skrive i forskellige situationer, søge og bearbejde informationer og inspiration til egen tekst.

Om kurset

 • Beskrivelse

  Kurset giver indblik i, hvad prøven går ud på, og hvordan vi kan gøre eleverne skarpere til at søge, vurdere information og inspiration fra nettet og bearbejde det i egne tekster.

  Kurset giver i første omgang et indblik i, hvad prøven går ud på, og hvad den kræver af faglige forudsætninger. Men vægtningen er høj grad lagt på, hvordan vi i den daglige undervisning kan gøre eleverne skarpere til at skrive i forskellige situationer og søge og bearbejde informationer og inspiration til egen tekst.

  Kursets indhold:
  - Indsigt i alt det, der ligger bag prøven af form, rammer og faglige forudsætninger, herunder vurderingskriterierne, der ligger til grund for bedømmelsen, og hvordan du med fordel kan bruge disse i din egen undervisning.
  - Indblik i de forskellige typer af opgaver, som eleverne vil kunne møde, og hvordan eleverne kan gribe dem an fra søgning, til vurdering og brug i egen tekst.
  - Inspiration til layout af både trykte og digitale tekster.

  Deltagerne skal medbringe egen bærbar pc på kurset, da der vil indgå mindre øvelser i både søgning, vurdering og brug af information og inspiration fra internettet.

  Kurset er praksisnært med vægt på konkrete undervisningsideer og metoder, som kan bruges i egen undervisning.

  Bemærkninger

  Deltagerne skal medbringe egen bærbare computer eller tablet Deltagerne får et friex. af "Søg på nettet" på kurset Kurset er i samarbejde med Gyldendal

  Målgruppe

  Dansklærere 7. - 10. kl. og andre interesserede

  Instruktører

  Charlotte Rytter - Danskkonsulent og lærebogsforfatter

  Fagområder

  Dansk: Udskoling

  Aarhus C

  Pris
  1300 kr.
  Dato og tid
  1. oktober 2019 kl. 9:00 - 15:00
  Kursus nr.
  CFU19027
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Aarhus C

  Status
  Åben for tilmelding
  Dato og tid
  01.10.2019 - kl. 09.00-15.00
  Pris
  1300 kr.
  Tilmeldingsfrist
  01.09.2019
  Kursus nr.
  CFU19027