Få boosted din indre musiklærer

Tilføj som favorit
Du har fået musik i skolen og savner inspiration til, hvordan du skal gribe det an. Få et selvtillidsboost til din undervisning helt nede på jorden og i en uhøjtidelig atmosfære.

Om kurset

 • Beskrivelse

  Riv en dag ud af kalenderen og mød Anders Boysen. En inspirerende og sjov dag, hvor du kommer hjem fyldt med ideer.

  Måske har du fået musik i indskolingen uden at være musiklærer, og du står nu på lidt bar bund.

  Måske er du uddannet musiklærer, men har ikke undervist i det før. Måske kan du godt lide at synge, men har ingen erfaring i instrumenter og spil overhovedet, og nu står du med 2.A

  Dette kursus gør dig ikke til musiklærer på en dag, men det giver dig nogle redskaber til at komme i gang sammen med børnene, og det skulle også meget gerne give dig det selvtillidsboost du har brug for, når du går ind til en klasse og skal have musik. Det handler også om progression i undervisningen. Både din egen, men også så den musiklærer, som skal have dem bagefter får et bedre grundlag at arbejde videre på.

  Kurset henvender sig til dig, som godt kunne tænke sig at få nogle ting med i en musikværktøjskasse, som måske er meget mangelfuld eller måske helt tom. Vi skal arbejde med nogle simple ting som grundpuls og fællessang. Vi skal arbejde med meget simple sammenspilssatser og ideer til den daglige undervisning. Men vigtigst af alt, skal vi synge, spille og grine sammen.

  Anders Boysen er til daglig ansat i Horsens Musikskole som underviser i projektet "Musik til Alle" hvor han dels fungerer som musikresurseperson på forskellige skoler, men også som kompagnonlærer samt alm. musiklærer i folkeskolen. Anders har udgivet en del bøger på forlaget Dansk Sang og er meget brugt som kursusinstruktør rundt omkring i Danmark. Derud over er han en af frontfigurerne i orkesteret "Ørehængerne", der spiller koncerter for børn.

  Målgruppe

  Musiklærere

  Instruktører

  Anders Smith Boysen - Forfatter og folkeskolelærer

  Fagområder

  Praktiske musiske fag: Musik

  Hinnerup

  Pris
  760 kr.
  Dato og tid
  18. juni 2019 kl. 9:00 - 15:00
  Kursus nr.
  CFU19019
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Hinnerup

  Status
  Åben for tilmelding
  Dato og tid
  18.06.2019 - kl. 09.00-15.00
  Pris
  760 kr.
  Tilmeldingsfrist
  18.05.2019
  Kursus nr.
  CFU19019