Mig & dig & YouTube

Tilføj som favorit
De seneste 20 år har internettet vendt helt op og ned på vores genrebegreb og vores medieforbrug. Nogle af de nye genrer er blogging og vlogging (video-blogging).

Om kurset

 • Beskrivelse

  Internettet har ændret vores genrebegreb; nogle af de nye genrer er blogs og vlogs. Få inspiration til at arbejde med genrerne.

  En kombination af let tilgængelig software, nem adgang til højkvalitets optageudstyr, og en teknologisk udvikling, der har medført at børn helt ned til seks-syvårsalderen har devices med fri adgang til alverdens streamingtjenester og sociale medier. Nye genrer giver nye muligheder. Og ikke mindst nye udfordringer i forhold til vores måde at analysere og fortolke verden omkring os.

  Kurset tager udgangspunkt i bogen "Blogs og Vlogs", Dansklærerforeningen 2018. Kurset klæder dansklæreren på til at arbejde med blog og vlogs i danskundervisningen. Vi dykker ned i genren og dens kendetegn, og ser også på, hvordan man kan arbejde med blogs frem mod afgangsprøven, samt i praksis inddrage blogs og vlogs i danskundervisningen.

  Bogen "Blog & vlog" findes i udlånssamlingen

  Målgruppe

  Dansklærere 7. - 10. kl. og andre interesserede

  Instruktører

  Katja Christine Gottlieb - Forfatter, Næstformand i Dansklærerforeningen

  Fagområder

  Dansk: Udskoling

  Aarhus C

  Pris
  575 kr.
  Dato og tid
  31. oktober 2019 kl. 12:00 - 16:00
  Kursus nr.
  CFU19030
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Aarhus C

  Status
  Åben for tilmelding
  Dato og tid
  31.10.2019 - kl. 12.00-16.00
  Pris
  575 kr.
  Tilmeldingsfrist
  25.10.2019
  Kursus nr.
  CFU19030