Smagfulde og eftertænksomme forslag til årsplanen

Tilføj som favorit
Kom i køkkenet på Campus C, hvor vi arbejder på en gryderet med spændende ingredienser, såsom: smagsdidaktik med tomater, fysisk kemiske kikærter og mælkeprodukter. Tilbehøret er innovative salater.

Om kurset

  • Beskrivelse

    Smagsdidaktik med tomater, fysisk kemiske kikærter og tilbehøret er innovative salater.

    Kom med i køkkenet på Campus C, hvor vi arbejder på en gryderet med spændende ingredienser, såsom: smagsdidaktik med tomater, fysisk kemiske kikærter og mælkeprodukter. Tilbehøret er innovative salater.

    Gryderetten vil blive præsenteret som en række af forslag, der kan bruges i næste skoleårs årsplan. Alle aktiviteter vil blive bundet op på relevante fagmål, krydret med forslag til ændringer og nuanceringer.

    Målgruppe

    Madkundskabslærere

    Instruktører

    Merete Vial - Underviser

    Fagområder

    Praktiske musiske fag: Madkundskab

    Aarhus C

    Pris
    700 kr.
    Dato og tid
    14. maj 2019 kl. 9:00 - 15:00
    Kursus nr.
    CFU19032
  • Praktiske informationer

    Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

    Aarhus C

    Status
    Åben for tilmelding
    Dato og tid
    14.05.2019 - kl. 09.00-15.00
    Pris
    700 kr.
    Tilmeldingsfrist
    14.04.2019
    Kursus nr.
    CFU19032