Grafiske eksperimenterende processer

Tilføj som favorit
Få teknisk viden og praktiske færdigheder i at opbygge grafiske eksperimenterende processer i undervisningen. Med en undersøgende og eksperimenterende tilgang tages udgangspunkt i sjove ordspil og temaer

Om kurset

 • Beskrivelse

  Vi zoomer ind på grafiske udtryk og eksperimenterer med traditionelle tryktyper: linoleumssnit og collografi samt nye moderne processer med monotypi: gelliprint.

  Vi zoomer ind på den gode didaktiske tilgang i grafiske eksperimenterende processer i undervisningen med børn og unge. Vi zoomer også ud og får det brede perspektiv på grafiske værker, som kan tilføre billedkunstundervisning en ekstra dimension. Udover at få en masse ideer til at fremstille billeder i højtryk, dybtryk og plantryk, så vil der også lægges vægt på de nye måder at arbejde med monotypier på med gelliprint, som er en nem og herlig metode.

  Det er en grafisk eksperimenterende proces, som skal give kursisten ideer til skønne billedkunsttimer med børn og unge. Undervisningsideerne er både længerevarende forløb og korte læringsaktiviteter, som læreren kan tage med hjem og bygge videre på.

  Det er den helt unikke mulighed for at kombinere grafiske værker og udtryk med en skabende og kreativ tilgang til kunsten. Det giver deltagerne et afsæt for at reflektere, sanse og sætte oplevelsen i spil. Deltagerne får fingrene helt ned i materialerne og med vejledning arbejdes videre gennem kreative processer

  Målgruppe

  Lærere, specialundervisningslærere og pædagoger som arbejder med billedkunst

  Instruktører

  Heidi Bruus - Billedkunstner, lærer og tidl. læringskonsulent

  Fagområder

  Praktiske musiske fag: Billedkunst

  Herning

  Pris
  990 kr.
  Dato og tid
  26. september 2019 kl. 9:00 - 15:00
  Kursus nr.
  CFU19035
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Herning

  Status
  Åben for tilmelding
  Dato og tid
  26.09.2019 - kl. 09.00-15.00
  Pris
  990 kr.
  Tilmeldingsfrist
  26.08.2019
  Kursus nr.
  CFU19035