Digitalt design og VR i dansk og naturfag

Tilføj som favorit
Digitalt design og virtual reality, som alle kan komme til. Med CoSpaces kan eleverne designe interaktive digitale rum og på den måde bearbejde og omskabe viden.

Om kurset

 • Beskrivelse

  Byg et digt i 3D! Eller byg en model over et kredsløb i naturfag. Lær at designe digitale rum i VR

  På kurset vil vi have både en danskfaglig vinkel og en naturfagsvinkel - det praktiske arbejde er det samme, og vil i princippet kunne bruges i alle fag, men eksemplerne vil være i de to fagområder.
  Kast dig ud i den store verden af digitalt design og oplev eleverne eksperimentere og lege med deres viden. Man kan skabe et digitalt univers med alverdens indhold og lade det være ved det - eller man kan tage det næste skridt og programmere indholdet, så det bliver en interaktiv oplevelse.
  Digitalt design og virtual reality, som alle med en computer kan komme til. Med CoSpaces kan eleverne designe interaktive rum og på den måde bearbejde og omskabe viden. De digitale rum kan opleves på computerskærm, på iPad, eller i simple VR-briller med en nyere mobiltelefon. Kurset handler både om de processer og rammer der gør at arbejdet med teknologien gør en positiv forskel og om det praktiske i at designe og programmere i CoSpaces.

  Programmet findes i en udmærket gratisversion, men kan også købes forholdsvist billigt - og man vil dermed få lidt flere muligheder. På kursusdagen, kan man komme til at prøve begge dele og opleve forskellen.

  Bemærkninger

  Adgang til computer og lyst til at udfordre fagets vante rammer.

  Målgruppe

  Undervisere i udskolingen - kurset henvender sig fortrinsvist til naturfags- og dansklærere, men andre faggrupper vil også kunne koble sig på og tænke det ind i andre fag.

  Instruktører

  Peter Bak-Jensen - Pæd. konsulent
  Mikkel Aslak Koudal Andersen - Pæd. konsulent

  Fagområder

  Alle lærere - på tværs af fag
  Dansk: Udskoling
  Naturfagene: Biologi, Fysik/kemi, Geografi, Natur/teknologi

  Aarhus C

  Pris
  600 kr.
  Dato og tid
  21. februar 2019 kl. 13:00 - 16:00
  Kursus nr.
  CFU19406
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Aarhus C

  Status
  Åben for tilmelding
  Dato og tid
  21.02.2019 - kl. 13.00-16.00
  Pris
  600 kr.
  Tilmeldingsfrist
  21.01.2019
  Kursus nr.
  CFU19406