Motivation og læring med mindsetbaseret undervisning

Tilføj som favorit
Få indsigt i teorien om fixed og growth mindset og få inspiration til, hvordan man i undervisningen gennem bl.a. sproget og feedback kan arbejde med at styrke elevernes indre motivation for læring.

Om kurset

 • Beskrivelse

  Hjælp eleverne til at udnytte mere af deres potentiale.

  I Danmark er der i disse år stor opmærksomhed på skolernes løfteevne og indfrielse af elevernes potentiale, både når det kommer til de udfordrede elever og talenterne. I denne forbindelse er mindset-teorien interessant.

  Teorien om fixed og growth mindset er baseret på de seneste 15-20 års forskning på Stanford University i, hvordan den enkelte studerende bliver bedst mulig i stand til at forløse sit eget potentiale. En af de centrale konklusioner er, at elevernes forestilling om læring og valg af læringsstrategi betyder særdeles meget for udbyttet.

  Indhold på kurset:

  - Introduktion til mindsetteori og den bagvedliggende forskning.
  - Arbejdet med den enkelte elevs mindset. Hvordan introducerer man elever for mindsetteori, og hvordan kan man ændre elevers mindset?
  - Mindset i undervisningen: Hvad man skal være opmærksom på i den daglige undervisning? Hvordan kan man tilrettelægge sin undervisning, så den understøtter et udviklende mindset hos eleverne?

  Undervejs vil der være øvelser, der relaterer til konkrete undervisningssituationer, og du præsenteres for bud og eksempler, så du efter kurset er klar til arbejde med mindset i klasselokalet.

  Målgruppe

  Lærere uanset fag på alle klassetrin

  Instruktører

  Peter Arnborg Videsen - Underviser og forfatter

  Fagområder

  Alle lærere - på tværs af fag

  Aarhus C

  Pris
  475 kr.
  Dato og tid
  21. marts 2019 kl. 13:30 - 16:00
  Kursus nr.
  CFU18861
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Aarhus C

  Status
  Åben for tilmelding
  Dato og tid
  21.03.2019 - kl. 13.30-16.00
  Pris
  475 kr.
  Tilmeldingsfrist
  21.02.2019
  Kursus nr.
  CFU18861