Digital kreativitet med Book Creator. ONLINE kursus

Tilføj som favorit
Danskundervisningen med it skal give mening og give en mer-værdi i forhold til undervisningen uden. Det er muligt med Book Creator, som med skoletube kan tilgås fra alle platforme. Book Creator understøtte arbejdet med kreativitet, differentiering og give eleverne overblik over opgaverne.

Om kurset

 • Beskrivelse

  Onlinekursus med video, praksiseksempler og konkrete inspirationsmaterialer. Kom på kursus fra din skole og løft elevernes digitale kreativitet.

  Bemærk: Det er et ONLINE kursus

  Danskundervisningen med it skal give mening og give en mer-værdi i forhold til undervisningen uden. Det er muligt med Book Creator, som med Skoletube kan tilgås fra alle platforme. Book Creator understøtte arbejdet med differentiering og give eleverne overblik over opgaverne.
  Fokus på kurset er hvordan det kreative arbejde i dansk, kan understøttes af it-didaktik med brug af Book Creator.
  Book Creator er i sig selv et tomt produktionsprogram, hvor både lærere og elever kan lave digitale bøger, som både kan indeholde tekst, tegninger, billeder, film og lyd. Det giver en række spændende muligheder for at få eleverne i spil på mange forskellige måder.
  Hvis læreren vælger at lave en skabelon, som eleverne skal arbejde videre i, giver det elever med overbliksvanskeligheder (og alle andre) et godt overblik over forløbet. Desuden kan lærere nemt indtale opgaver og/eller bruge video til forklaringer (flipped learning).
  De kreative muligheder kommer spil, når eleven nu kan besvare opgaver med direkte indtale (f.eks. en øvet oplæsning af et digt eller uddrag af roman), eller indsætte videooptagelser (f.eks. spil og optag en central scene fra bogen).

  Med Book Creator kan eleverne nemt arbejde kollaborativt i den samme bog og dermed også arbejde med samarbejdsprocesser i undervisningen.

  Kurset har fokus på dansk i mellemtrinnet, men Book Creator har sin berettigelse lige fra børnehave til 9. kl. i de fleste fag.

  Bemærkninger

  Deltagelse i kursus forudsætter adgang til Book Creator og Skoletube- enten via Chrome eller iPad app'en

  Målgruppe

  Kurset har fokus på dansk i mellemtrinnet, men Book Creator har sin berettigelse lige fra børnehave til 9. kl. i de fleste fag.

  Instruktører

  Mikkel Aslak Koudal Andersen - Pæd. konsulent
  Morten Eidorff Langballe - Pæd. konsulent

  Fagområder

  Dansk: Mellemtrin

  Onlinekursus

  Pris
  475
  Dato og tid
  11. marts 2019 kl. 14:00 - 16:00
  Kursus nr.
  CFU19828
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Onlinekursus

  Status
  Fristen overskredet - kontakt os
  Dato og tid
  11.03.2019 - kl. 14.00-16.00
  Pris
  475
  Tilmeldingsfrist
  20.02.2019
  Kursus nr.
  CFU19828