En haj til medier

Tilføj som favorit
Kurset giver inspiration til medieundervisning i indskolingen. Forskellige medier og vinkler på kommunikation indgår, herunder YouTube, weblæsning, podcast, sms og mail - og ikke mindst god tone på nettet.

Om kurset

 • Beskrivelse

  Få inspiration til den allerførste medieundervisning med emner som god tone på nettet, YouTube, podcast osv.

  Vores indskolingselever er, som den første generation, opvokset med iPad'en, og for dem er YouTube en lige så naturlig del af hverdagen som morgenmad. Men at de er født med en iPad i hænderne, gør dem ikke pr. automatik til reflekterede mediebrugere. Det bliver de kun, hvis de undervises i medier, og derfor er medier i dag en vigtig del af danskfaget - også i indskolingen.

  Du får bud på, hvordan en sådan undervisning kan praktiseres med afsæt i begrebet kommunikation. Forskellige medier og vinkler på kommunikation indgår; både off- og online. Udover YouTube kommer vi bl.a. omkring web-læsning, podcasts, sms og mail og ikke mindst god tone i digitale medier, og den enkelte elev forholder sig løbende til sit eget medieforbrug.

  Det overordnede mål er, at eleverne bliver mere reflekterede mediebrugere og dermed mere bevidste om deres færden i den digitale verden.

  Målgruppe

  Dansklærere i 1. - 3. klasse

  Instruktører

  Trine May - Lærebogsforfatter

  Fagområder

  Dansk: Indskoling, Mellemtrin

  Herning

  Pris
  895 kr.
  Dato og tid
  19. marts 2019 kl. 14:00 - 17:00
  Kursus nr.
  CFU19830
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Herning

  Status
  Åben for tilmelding
  Dato og tid
  19.03.2019 - kl. 14.00-17.00
  Pris
  895 kr.
  Tilmeldingsfrist
  25.02.2019
  Kursus nr.
  CFU19830