Den fællesfaglige undervisning frem mod prøven - hands on

Bliv inspireret til den daglige undervisning i de fællesfaglige fokusområder og til arbejdet frem mod den fælles naturfagsprøve. Få input til, hvordan du støtter og vejleder eleverne i at udarbejde naturfaglige problemstillinger med tilhørende arbejdsspørgsmål. Kurset vil veksle mellem oplæg og øvelser med afsæt i de fællesfaglige fokusområder, og hvordan fagene bidrager i samspil. Du vil få praktiske øvelser og eksempler på problemstillinger med hjem, hvor disse kan indgå direkte i den fællesfaglige undervisning. Øvelser og arbejdet med modeller afprøves og diskuteres ligeledes på kurset.

Om kurset

 • Beskrivelse

  Bliv klogere på problemstillinger og tværfagligt samarbejde.

  Dette kursus er for dig, der ønsker inspiration til det daglige arbejde med de fællesfaglige fokusområder og til hvordan, arbejdet kan lede frem til den fælles naturfagsprøve. Deltag enten alene eller med dit naturfagsteam og få input til, hvordan du støtter og vejleder eleverne i at udarbejde naturfaglige problemstillinger med tilhørende arbejdsspørgsmål.

  På kurset vil du få indblik i de fællesfaglige fokusområder, fællesfagligt samarbejde og den fælles naturfagsprøve. Samtidig vil du få praktiske øvelser med hjem, som kan indgå direkte i den fællesfaglige undervisning.
  Øvelserne afprøves og diskuteres ligeledes på kurset. Arbejdet med de naturfaglige kompetencer, især undersøgelser og modellering, er centrale på kurset og der arbejdes med, hvordan disse evalueres. Dagen vil også munde ud i en række problemstillinger og tilhørende arbejdsspørgsmål, som kan tjene som inspiration til det videre arbejde frem mod prøven.

  Målgruppe

  Naturfagslærere i udskolingen - biologi, geografi og fysik/kemi

  Instruktører

  Ulla Hjøllund Linderoth - Naturfagskonsulent og lektor

  Fagområder

  Naturfagene: Biologi, Fysik/kemi, Geografi

  Silkeborg

  Pris
  875 kr.
  Dato og tid
  5. december 2018 kl. 9 - 15
  Kursus nr.
  CFU18226
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Silkeborg

  Status
  Åben for tilmelding
  Dato og tid
  05.12.2018 - kl. 09.00-15.00
  Pris
  875 kr.
  Tilmeldingsfrist
  05.11.2018
  Kursus nr.
  CFU18226