Den fællesfaglige undervisning frem mod prøven - hands on

Tilføj som favorit
Bliv inspireret til den daglige undervisning i de fællesfaglige fokusområder og til arbejdet frem mod den fælles naturfagsprøve. Kurset vil veksle mellem oplæg og konkrete øvelser med afsæt i de fællesfaglige fokusområder. Du vil få praktiske undersøgelser fra alle fag med hjem sammen med eksempler på tilhørende problemstillinger.

Om kurset

 • Beskrivelse

  Bliv klogere på den fællesfaglige undervisning i naturfag frem mod prøven

  Dette kursus er for dig, der ønsker inspiration til det daglige arbejde med de fællesfaglige fokusområder og til hvordan, arbejdet kan lede frem til den fælles naturfagsprøve.
  Deltag enten alene eller med dit naturfagsteam og få input til, hvordan du støtter og vejleder eleverne i at udarbejde naturfaglige problemstillinger med tilhørende arbejdsspørgsmål.
  På kurset vil du få indblik i de fællesfaglige fokusområder, fællesfagligt samarbejde og den fælles naturfagsprøve. Samtidig vil du få praktiske øvelser med hjem, som kan indgå direkte i den fællesfaglige undervisning. Øvelserne afprøves og diskuteres ligeledes på kurset.
  Arbejdet med de naturfaglige kompetencer, især undersøgelser og modellering, er centrale på kurset og der arbejdes med, hvordan disse evalueres.
  Dagen vil også munde ud i en række problemstillinger og tilhørende arbejdsspørgsmål, som kan tjene som inspiration til det videre arbejde frem mod prøven.
  Derudover bliver du præsenteret for konkrete undervisningsforløb, som styrker undervisningen i de enkelte naturfag og i det fællesfaglige på tværs af geografi, biologi og fysik/kemi.

  Målgruppe

  Naturfagslærere i udskolingen - biologi, geografi og fysik/kemi

  Instruktører

  Ulla Hjøllund Linderoth - Naturfagskonsulent

  Fagområder

  Naturfagene: Biologi, Fysik/kemi, Geografi

  Silkeborg

  Pris
  875 kr.
  Dato og tid
  28. august 2019 kl. 9:00 - 15:00
  Kursus nr.
  CFU19233
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Silkeborg

  Status
  Åben for tilmelding
  Dato og tid
  28.08.2019 - kl. 09.00-15.00
  Pris
  875 kr.
  Tilmeldingsfrist
  08.08.2019
  Kursus nr.
  CFU19233