Verdensmål.nu - natur/teknologi 1.-6. klasse

Tilføj som favorit
Boost din undervisning i Verdensmålene. På kurset arbejder vi med udvalgte dele til 1.-3. og 4.-6. klasse. Hvordan takles bæredygtighed, klimaudfordringer og et sundere liv for alle her og i den 3. verden, og hvordan kan vi alle gøre en forskel? Forsøg og arbejdsforslag lægger op til, at eleverne skal udvikle handlekompetence gennem faglig viden og indsigt. Læs mere på verdensmål.nu og dr.dk/skole/verdensmål. Verdensmål.nu er et nyt, gratis multimodalt læremiddel til naturfagene 1.-9.klasse.

Om kurset

 • Beskrivelse

  Boost din undervisning i Verdensmålene. Giv eleverne mulighed for selv at være aktive og løsningsorienterede gennem elevforsøg og praktiske aktiviteter.

  Boost din undervisning i Verdensmålene. På kurset arbejder vi med udvalgte dele til 1.-3. og 4.-6. klasse. Hvordan takles bæredygtighed, klimaudfordringer og et sundere liv for alle her og i den 3. verden, og hvordan kan vi alle gøre en forskel? Forsøg og arbejdsforslag lægger op til, at eleverne skal udvikle handlekompetence gennem faglig viden og indsigt.

  Læs mere på verdensmål.nu og dr.dk/skole/verdensmål. Verdensmål.nu er et nyt, gratis multimodalt læremiddel til naturfagene 1.-9.klasse.

  Målgruppe

  Lærere og skolepædagoger i natur/teknologi 1.-6. klasse

  Instruktører

  Ole Haubo Christensen - Pæd. konsulent
  Maiken Rahbek Thyssen - Lærer, udeskolevejleder og pædagogisk konsulent

  Fagområder

  Naturfagene: Natur/teknologi

  Herning

  Pris
  600 kr.
  Dato og tid
  1. oktober 2019 kl. 13:00 - 15:00
  Kursus nr.
  CFU19241
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Herning

  Status
  Åben for tilmelding
  Dato og tid
  01.10.2019 - kl. 13.00-15.00
  Pris
  600 kr.
  Tilmeldingsfrist
  01.09.2019
  Kursus nr.
  CFU19241