Verdensmål.nu - naturfagene 7.-9. klasse

Tilføj som favorit
Boost din undervisning i Verdensmålene. På kurset sætter vi fokus på Verdensmål som fællesfagligt fokusområde i naturfagene 7.-9. klasse. Hvordan takles bæredygtighed, klimaudfordringer og et sundere liv for alle her og i den 3. verden, og hvordan kan vi alle gøre en forskel? Forsøg og arbejdsforslagene lægger op til, at eleverne skal udvikle handlekompetence gennem faglig viden og indsigt. Læs mere på verdensmål.nu og dr.dk/skole/verdensmål. Verdensmål.nu er et nyt, gratis multimodalt læremiddel til naturfagene 1.-9.klasse.

Om kurset

 • Beskrivelse

  Boost din undervisning i Verdensmålene. Giv eleverne mulighed for selv at være aktive og løsningsorienterede gennem elevforsøg og praktiske aktiviteter.

  Boost din undervisning i Verdensmålene. På kurset sætter vi fokus på Verdensmål som fællesfagligt fokusområde i naturfagene i 7.-9. klasse.
  Hvordan takles bæredygtighed, klimaudfordringer og et sundere liv for alle her og i den 3. verden, og hvordan kan vi alle gøre en forskel? Forsøg og arbejdsforslag lægger op til, at eleverne skal udvikle handlekompetence gennem faglig viden og indsigt.

  Læs mere på verdensmål.nu og dr.dk/skole/verdensmål. Verdensmål.nu er et nyt, gratis multimodalt læremiddel til naturfagene 1.-9.klasse.

  Målgruppe

  Naturfagslærere i 7.-9. klasse

  Instruktører

  Ole Haubo Christensen - Pæd. konsulent
  Maiken Rahbek Thyssen - Lærer, udeskolevejleder og pædagogisk konsulent

  Fagområder

  Naturfagene: Biologi, Fysik/kemi, Geografi

  Aarhus C

  Pris
  450 kr.
  Dato og tid
  26. oktober 2020 kl. 13:00 - 15:00
  Kursus nr.
  CFU20223
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Aarhus C

  Status
  Åben for tilmelding
  Dato og tid
  26.10.2020 - kl. 13.00-15.00
  Pris
  450 kr.
  Tilmeldingsfrist
  26.09.2020
  Kursus nr.
  CFU20223