Velkommen til Horsens og Hedensted

Fra 1. juli 2016 overtager VIA CFU betjeningen af skoler og lærere i Horsens og Hedensteds kommuner

CFU i Horsens og Hedensted

Fra 1. juli 2016 overtager VIA CFU betjeningen af skoler og lærere i Horsens og Hedensteds kommuner. Vi glæder os meget til samarbejdet og byder de nye skoler og lærere varmt velkommen.

For at gøre det lidt nemmere for dig, der nu overgår til et nyt CFU, finder du her relevante informationer om overgangen fra CFU i UC Lillebælt til CFU i VIA UC. 

Hent også det brev, der er sendt ud til alle de nye skoler i dækningsområdet (pdf)Baggrunden for ændringen

En ny bekendtgørelse betyder, at CFU's dækningsområder ændres, og at lærerne i Horsens og Hedensteds kommuner derfor fremover betjenes af os i VIA CFU. Som lærer i en af de to kommuner kommer du til at kunne mærke forskellen på fx: 

  • Lån af undervisningsmaterialer i en ny udlånssamling 
  • En anderledes kørselsordning 
  • Nye pædagogiske konsulenter og netværk til hjælp med information, rådgivning og vejledning om læremidler og brugen af dem

Sådan bestiller du materialer - før og efter sommerferien

Når du logger på mitcfu.dk, får du frem til sommerferien valget mellem dit nuværende CFU og dit nye CFU. Materialer, som du skal bruge i perioden frem til 1.7.2016, skal du fortsat bestille hos CFU Lillebælt, som du plejer. Materialer til kommende skoleår skal du derimod booke og reservere hos VIA CFU. 

Fra august 2016 vil du kun kunne vælge VIA CFU, når du skal bestille materialer. Dit 'gamle' CFU vil i september måned som vanligt udsende erstatningslister og fakturaer på rykkere og bortkomne materialer for skoleåret 2015/16. 

Levering og afhentning af materialer

På VIA CFU pakker vi materialerne i kasser til den enkelte lærer, så følgesedlen er også lavet specielt til dig. Læs mere om levering og afhentning og pakning af retur kasser her på hjemmesiden.

På kursus i nye omgivelser

Vi glæder os også meget til at tilbyde 'de nye i klassen' vores mange kurser og temadage.
To gange om året udsender vi kursuskataloget reflex til alle lærere i VIAs dækningsområde. Det nyeste reflex 1-2016 med kurser for skoleåret 2016/2017 er blevet afleveret på alle de nye skoler - men kan også downloades her på hjemmesiden. 

NB: Du kan fortsat deltage i kurser på dit tidligere CFU, hvis du ønsker dette.

Jeg mangler den der, jeg er så glad for...

Kan du ikke finde de materialer, som du plejer at låne, er du velkommen til at sende et forslag til indkøb hos os.  

Spørg - og vi hjælper

Det skulle være mærkeligt, om der ikke dukker et spørgsmål eller to op i forbindelse med overgangen fra ét CFU til et andet. Du kan finde svar på mange spørgsmål om vores ydelser på vores side med ofte stillede spørgsmål, ligesom det også vil være givende at klikke sig en tur rundt her på hjemmesiden. Men du er naturligvis også altid mere end velkommen til at kontakte os.