Zoom ind med Easi-Scope

Det trådløse, digitale mikroskop er let at bruge selv for skolens yngste elever.

Easi-Scope er et digitalt mikroskop, som i design og styring henvender sig til elever fra de alleryngste klassetrin og fremad. Det er robust i brug og nemt at betjene for eleverne. Mikroskopet fungerer trådløst på tværs af forskellige devices og kan derfor nemt bruges til både PC, iPad og Android. 

Der drejes let på toppen af mikroskopet for at fokusere og med et enkelt tryk på en knap tages et eller eller startes en optagelse af levende billeder, som efterfølgende er lige til at arbejde videre med i klasseværelset.

Easi-Scope er et let tilgængeligt digitalt redskab, der ikke blot er oplagt at bruge i de naturvidenskabelig fag, men som også giver helt nye muligheder i de praktisk/musiske fag.

I billedkunstundervisningen kan mikroskopet være med til at styrke det nysgerrige og undersøgende billedarbejde. Med Easi-Scope får eleverne mulighed for at få øje på de farver og former, der omgiver os, men som ikke umiddelbart kan ses med det blotte øje. Billeder kan bruges lige som de er eller bearbejdes og integreres i en lang række andre sammenhænge.

På mitCFU kan hentes færdige undervisningsforløb, hvor Easi-Scope anvendes i billedkunstundervisningen. 

Gå til mitCFU og book Easi-Scope