Lærfest 

I 2022 samlede Skolemessen og Danmarks Læringsfestival kræfterne i det fælles brand Lærfest. Lærfest foregår i 2023 i Aarhus.  

Messedage for alle med interesse for skole og læring

Hvad er Lærfest?

Lærfest er en stor fysisk fag- og salgsmesse, som løber over to dage. I 2023 foregår messen i Aarhus, hvor mere end 150 forlag og andre skoleinteressenter præsenterer de nyeste digitale, trykte og konkrete læremidler og andre resurser til undervisning i grundskolen. Ved siden af de store udstillingsområder er der oplæg, kurser, paneldebatter og forskellige events - det hele favnet af god kollegial messestemning. - Og det hele er gratis.

Spor om skoleledelse

Som et tilbud til ledere og andre med interesse for ledelse af/i skolen udbyder vi et særskilt konferencespor. Konferencen foregår i Musikhusets Lille Sal onsdag den 19. april. Deltagelse koster 1000 kr. - Programmet ligger klar primo januar 2023.

Hvornår og hvor foregår Lærfest? 

Lærfest afholdes den 19.-20. april 2023 i Aarhus i  Musikhuset og i Aarhus Congress Center
I 2023 er der ikke Lærfest i København.

Hvem er messen for? 

Lærfest henvender sig til lærere i grundskolen samt til skolepædagoger, skoleledelser, lærerstuderende, konsulenter, vejledere og andre, der ønsker at få et indblik i nye materialer og måder at berige og udvikle undervisningen på. 

Følg med på hjemmesiden og sociale medier

Følg med på messens hjemmeside på lærfest.dk - følg Lærfest på Facebook og LinkedIn, og giv dit besyv med på Twitter med #lærfest.

Hvem står bag? 

Lærfest er arrangeret af Centre for Undervisningsmidler i Danmark i et samarbejde med Alinea, Gyldendal Uddannelse og de to brancheforeninger BFU og Danske Forlag.

Kontakt os