Lærfest Aarhus

Skolemessen i Aarhus er kendt af de fleste, men i 2022 skiftede messen navn til Lærfest - som er det nye brand, der nu samler Skolemessen i vest og Danmarks Læringsfestival i øst.  

Lærfest Aarhus - fagmesse om læremidler


Fysisk messe for alle med interesse for skole og læring

Hvad er Lærfest Aarhus?

Lærfest Aarhus er Skolemessens afløser. Det er en stor fysisk salgs- og fagmesse, som løber af stablen over to dage i hjertet af Aarhus. Her udstiller mere end 100 forlag og læremiddelproducenter de nyeste digitale, trykte og konkrete læremidler inden for alle fag og temaer i grundskolen. 

Ved siden af de store udstillingsområder er der oplæg, kurser, paneldebatter, studieture og masser af kollegial messestemning. Du kan også lade dig inspirere af fagkollegers pædagogiske projekter med god mulighed for erfaringsudveksling. - Og det hele er gratis.

Hvornår og hvor foregår Lærfest? 

Lærfest Aarhus afholdes næste gang den 19.-20. april 2023, og det foregår i Musikhuset og i Aarhus Congress Center
I København afholdes den tilsvarende messe, Lærfest København, den 15.-16. marts 2023 i Bella Center. 

Hvem er messen for? 

Lærfest henvender sig til lærere i grundskolen samt til skolepædagoger, skoleledelser, lærerstuderende, konsulenter, vejledere og andre, der ønsker at få et indblik i nye materialer og måder at berige og udvikle undervisningen på. 

Følg med på hjemmesiden, Facebook og Twitter

Følg med på messens hjemmeside på lærfest.dk - følg Lærfest Aarhus på Facebook, og giv dit besyv med på Twitter med #lærfest.

Hvem står bag? 

Lærfest er arrangeret af Centre for Undervisningsmidler i Danmark i et samarbejde med Alinea, Gyldendal Uddannelse og de to brancheforeninger BFU og Danske Forlag.

Kontakt os