Fagmessen Lærfest 

Lærfest er Danmarks største fagmesse om skole, læremidler og god undervisning. Det er CFU'erne i Danmark, der sammen med uddannelsesforlagene står bag de to årlige gratis fagmessedage.
I 2024 foregår Lærfest udelukkende i København.

Lærfest - Danmarks største fagmesse om skole og god undervisning

Messedage for fagprofessionelle

 

Hvad er Lærfest?

Lærfest er en stor fysisk fag- og salgsmesse, som løber over to dage. Lærfest er det nye brand, der erstatter de tidligere messer, Skolemessen i Vest og Danmarks Læringsfestival i øst. 

På messen præsenterer en lang række forlag og andre skoleinteressenter de nyeste digitale, trykte og konkrete læremidler og øvrige resurser til undervisning i grundskolen. Ved siden af de store udstillingsområder er der oplæg, kurser, paneldebatter og forskellige events omgivet af god kollegial messestemning. - Og det hele er gratis.

Hvornår og hvor foregår Lærfest? 

I 2023 blev Lærfest afholdt den 19.-20. april i Aarhus i  Musikhuset og i Aarhus Congress Center
I 2024 foregår Lærfest i København - den 13.-14. marts.

Hvem er messen for? 

Lærfest henvender sig til lærere i grundskolen samt til skolepædagoger, skoleledelser, lærerstuderende, konsulenter, vejledere og andre, der ønsker at få et indblik i nye materialer og måder at berige og udvikle undervisningen på. 

Følg med på hjemmesiden og sociale medier

Følg med på messens hjemmeside på lærfest.dk - følg Lærfest på Facebook og LinkedIn, og giv dit besyv med på Twitter med #lærfest.

Hvem står bag? 

Lærfest er arrangeret af Centre for Undervisningsmidler i Danmark i et samarbejde med Alinea, Gyldendal Uddannelse og de to brancheforeninger BFU og Danske Forlag.

Kontakt os