Lærfest Aarhus'22

Skolemessen i Aarhus er kendt af de fleste, men fra 2022 skifter messen navn til Lærfest - som er det nye brand, der samler Skolemessen i vest og Danmarks Læringsfestival i øst.  

Lærfest Aarhus - fagmesse om læremidler

 

Fysisk messe for alle med interesse for skole og læring

 

Hvad er Lærfest Aarhus?

Lærfest Aarhus er Skolemessens afløser. Det er en stor fysisk salgs- og fagmesse, som løber af stablen over to dage i hjertet af Aarhus. Her udstiller mere end 100 forlag og læremiddelproducenter de nyeste digitale, trykte og konkrete læremidler inden for alle fag og temaer i grundskolen. 

Ved siden af de store udstillingsområder er der foredrag, kurser, paneldebatter, studieture og masser af kollegial messestemning. Du kan også lade dig inspirere af fagkollegers pædagogiske projekter med god mulighed for erfaringsudveksling. - Og det hele er gratis.

Hvornår og hvor foregår Lærfest? 

Lærfest Aarhus afholdes den  27.-28. april 2022, og det foregår i Musikhuset og i Aarhus Congress Center
I København afholdes den tilsvarende messe, Lærfest København, den 16.-17. marts 2022 i Bella Center. 

Hvem er messen for? 

Lærfest henvender sig til lærere i grundskolen samt til skolepædagoger, skoleledelser, lærerstuderende, konsulenter, vejledere og andre, der ønsker at få et indblik i nye materialer og måder at berige og udvikle undervisningen på. 

Følg med på hjemmesiden, Facebook og Twitter

Følg med på messens hjemmeside på lærfest.dk - følg Lærfest Aarhus på Facebook, og giv dit besyv med på Twitter med #lærfest.

Hvem står bag? 

Lærfest er arrangeret af Centre for Undervisningsmidler i Danmark i et samarbejde med Alinea, Gyldendal Uddannelse og de to brancheforeninger BFU og Danske Forlag.

Kontakt os