Med Skolen I Biografen

Har du booket billetter til dig og dine elever til den indeværende sæson? 

6 børn kigger oppefra og ned i kameraet

Klik dig til en smagsprøve den nye sæsons film 

Film skal ses i biografen - med skolen 

Oven på sidste års nedlukninger glæder vi os endnu mere til at kunne byde velkommen til en ny sæson, hvor vi igen har gode, spændende film på programmet. Se links nederst på siden til programfolder, billetbooking og undervisningsmaterialer.

 

Covid-19 og coronapas

Alle der har bestilt billetter til Med Skolen I Biografen skal selvfølgelig være trygge og vi følger myndighedernes anbefalinger i forhold til Corona. Og regeringen har på baggrund af en indstilling fra Epidemikommissionen og med opbakning fra et bredt flertal i Folketinget besluttet at karakterisere Covid-19 som en samfundskritisk sygdom og indføre krav om coronapas i dele af samfundet i foreløbigt en måned. Kravet om coronapas indføres fra fredag den 12. november 2021. Det betyder, at personer på 15 år eller derover skal vise coronapas for at få adgang til Med Skolen i Biografen. 

BEMÆRK biograferne følger disse indstillinger – læs evt. mere på biografens hjemmeside.

Booking og priser

Prisen for biografoplevelserne er 18 kr. pr. billet. Booking foregår på mitcfu.dk/msib Du kan booke til dine elever frem til dagen før forestillingen, og bestillingen er bindende.

 

Hvem kan tage Med Skolen I Biografen?

Hvis du er lærer i en af de 11 kommuner, der er med i VIA-ordningen om MSIB, kan du også tage dine elever med i biografen.
Følgende kommuner i Region Midtjylland deltager i MSIB: Holstebro, Horsens, Ikast-Brande, Lemvig, Odder, Randers, Silkeborg, Skanderborg, Skive, Viborg og Aarhus.

 

10 film med gratis undervisningsmateriale

CFU udvælger til hver sæson film i samarbejde med repræsentanter for biografer, kommuner samt film- og mediekonsulenter ved Det Danske Filminstitut. Der vælges film ud, så der er noget for alle klassetrin lige fra børnehaveklassen til 10. klasse.

Som noget nyt samarbejder vi i år med OFF – Odense International Filmfestival – og tilbyder udover de 10 spillefilm også en kortfilmspakke.

Til alle film udarbejdes gratis undervisningsmateriale, som lægges på Filmcentralens hjemmeside

 

MSIB - en landsdækkende succes

Med Skolen I Biografen har eksisteret i mere end 20 år og har lokket over 3 millioner skoleelever i biografen. 

Se presseomtale hos Det danske Filminstitut

VIA CFU ønsker rigtig god fornøjelse med nye filmoplevelser!

MSIB er et samarbejde mellem Det Danske Filminstitut, filmudlejere, biografer, kommuner og CFU’erne i Danmark.

Brug for hjælp?