Med Skolen I Biografen

En ny og forhåbentlig mere rolig sæson nærmer sig.
Programmet for det kommende skoleår er nu på plads, og spilleplanen er lige på trapperne.

6 børn kigger oppefra og ned i kameraet

Klik dig til en smagsprøve på den kommende sæsons film 

Film skal ses i biografen - med skolen 

Sæson 20/21 

Sæsonen blev præget af corona-situationen. Vi ventede længe på myndighedernes udmeldinger med hensyn til genåbning af biografer, men endte med at måtte aflyse sæsonens sidste film. Alle, der havde booket billetter, blev orienteret pr. mail. De fleste af filmene fra skoleåret 2020-21 kan ses i mitCFU, hvis skolen har Film og Tv-abonnement.

Vi glæder os derfor endnu mere til at kunne byde velkommen til en forhåbentlig mere rolig og stabil sæson i 2021-2022, hvor vi igen har rigtig mange spændende film på programmet.

Sæson 21/22

Biograferne er nu åbne igen - med de samme restriktioner som i efteråret 2020. Derfor kan vi nu gå i gang og få planlagt en sæson for skoleåret 2021-2022. Vi glæder os helt utrolig meget til at kunne byde velkommen til en forhåbentlig mere rolig og stabil sæson, hvor vi igen har rigtig mange spændende film på programmet. Nedenfor finder I links til programfolderen med de kommende film.

Spilleplan og booking venter forude

Spilleplanen offentliggøres på mitcfu.dk/msib den 18. juni 2021, og vi åbner for booking af billetter fra mandag den 23.08.21 kl. 09.00. - Naturligvis med forbehold for ændringer ...
Vi forventer at kunne sende programmerne med CFU's kørselsordning ud til skolerne i de kommuner, der er med i ordningen inden sommerferien.

Hvem kan tage Med Skolen i Biografen?

Hvis du er lærer i en af de 10 kommuner, der er med i VIA-ordningen om MSIB, kan du også tage dine elever med i biografen.

Følgende kommuner i Region Midtjylland deltager i MSIB: Holstebro, Horsens, Ikast-Brande, Lemvig, Randers, Silkeborg, Skanderborg, Skive, Viborg og Aarhus.

10 film med gratis undervisningsmateriale

CFU udvælger til hver sæson film i samarbejde med repræsentanter for biografer, kommuner samt film- og mediekonsulenter ved Det Danske Filminstitut. Der vælges film ud, så der er noget for alle klassetrin lige fra børnehaveklassen til 10. klasse.

Som noget nyt samarbejder vi i år med OFF – Odense International Filmfestival – og tilbyder udover de 10 spillefilm også en kortfilmspakke.

Til alle film udarbejdes gratis undervisningsmateriale, som lægges på Filmcentralens hjemmeside

Booking og priser

Spilleplanen kan hentes på mitcfu.dk/msib

Prisen for biografoplevelserne er 18 kr. pr. billet. Booking foregår på mitcfu.dk/msib Du kan booke til dine elever frem til dagen før forestillingen, og bestillingen er bindende.

 

MSIB - en landsdækkende succes

Med Skolen I Biografen har eksisteret i mere end 20 år og har lokket over 3 millioner skoleelever i biografen. 

Se presseomtale hos Det danske Filminstitut

VIA CFU ønsker rigtig god fornøjelse med nye filmoplevelser!

MSIB er et samarbejde mellem Det Danske Filminstitut, filmudlejere, biografer, kommuner og CFU’erne i Danmark.

Brug for hjælp?