Med Skolen I Biografen

Sæson 2020-2021 blev noget anderledes, end vi havde forestillet os.
Heldigvis er en ny sæson på vej.

To piger med boksehandsker

 

Sæson 20/21 blev præget af COVID-19

Vi ventede længe på myndighedernes udmeldinger med hensyn til genåbning af biografer, men den 24. februar måtte vi desværre aflyse sæsonens sidste film. Alle, der har booket billetter, blev orienteret pr. mail. 

Vi glæder os max til at kunne byde velkommen til en mere rolig og stabil sæson i 2021-2022, hvor vi igen har rigtig mange spændende film på programmet.

Sæson 21/22 nærmer sig

Vi glæder os til at kunne præsentere programmet for næste skoleår. Programmet offentliggøres på mitcfu.dk/msib den 18. juni 2021. Vi åbner for booking af billetter fra mandag d. 23.08.21 kl. 09.00. - Naturligvis med forbehold for ændringer ...
Vi forventer at kunne sende programmerne med CFU's kørselsordning ud til skolerne i de kommuner, der er med i ordningen inden sommerferien.

 

Film skal ses i biografen - med skolen 

Hvem kan tage Med Skolen i Biografen?

Hvis du er lærer i en af de 11 kommuner, der er med i VIA-ordningen om MSIB, kan du også tage dine elever med i biografen.
Følgende kommuner i Region Midtjylland deltager i MSIB: Holstebro, Horsens, Ikast-Brande, Lemvig, Odder, Randers, Silkeborg, Skanderborg, Skive, Viborg og Aarhus.

10 film med gratis undervisningsmateriale

CFU udvælger til hver sæson 10 film i samarbejde med repræsentanter for biografer, kommuner samt film- og mediekonsulenter ved Det Danske Filminstitut. Der vælges film ud, så der er noget for alle klassetrin lige fra børnehaveklassen til 10. klasse.

Til samtlige film er udarbejdes gratis undervisningsmateriale, som lægges på Filmcentralens hjemmeside. Programmet leveres af VIA CFU’s biler til alle skoler i de kommuner, der er med i ordningen. 

Booking og priser

Spilleplanen kan hentes på mitcfu.dk/msib

Prisen for biografoplevelserne er 18 kr. pr. billet. Booking foregår på mitcfu.dk/msib Du kan booke til dine elever frem til dagen før forestillingen, og bestillingen er bindende.

MSIB - en landsdækkende succes

Med Skolen I Biografen har eksisteret i mere end 20 år og har lokket over 3 millioner skoleelever i biografen. I forrige skoleår var 264.519 inde og se film. Det svarer til 37 % af det samlede elevtal i den danske grundskole og var det næsthøjeste antal i ordningens levetid.

Se presseomtale hos Det danske Filminstitut

VIA CFU ønsker rigtig god fornøjelse med nye filmoplevelser!

MSIB er et samarbejde mellem Det Danske Filminstitut, filmudlejere, biografer, kommuner og CFU’erne i Danmark.

Brug for hjælp?