Skolemessen bli'r til Lærfest

Skolemessen i Aarhus har i mange år været årets fagmesse om læremidler og god undervisning for alle med interesse for skole og læring. Nu skifter den navn - til Lærfest!

Kvinde sidder til messe

 

Et sydende inspirationsmekka midt i Aarhus


OPDATERING PÅ VEJ ....

Hvad er Skolemessen

Skolemessen er en stor salgs- og fagmesse, som foregår i Musikhuset og i Aarhus Congress Center i Aarhus. Her udstiller hundredvis af forlag og læremiddelproducenter de nyeste digitale, trykte og konkrete læremidler inden for alle fag og temaer i grundskolen og i et vist omfang også for ungdomsuddannelserne. Der vil også være materialer, der er oplagte i SFO-tiden og i børnehaver. 

Ved siden af de store udstillingsområder er der foredrag, kurser, paneldebatter, forfatteroplæg og masser af kollegial messestemning. Du vil også kunne lade dig inspirere af skolers udstilling af pædagogiske projekter med god mulighed for erfaringsudveksling. - Og det hele er gratis.

Hvornår og hvor foregår Skolemessen?

I 2020 blev Skolemessen som så meget andet aflyst på grund af corona-krisen, og i 2021 var pandemien stadig over os, og vi gik derfor i stedet sammen med Danmarks Læringsfestival i København om en stor online event: Læringsfestival 2021 online, som løb af stabelen 1.-4. marts 2021.

I 2022 håber vi, at Skolemessen vender tilbage i sin fysiske udgave - i givet fald den 27. og 28. april - men situationen er fortsat uafklaret.

Hvem er messen for? 

Skolemessen henvender sig til lærere i grundskolen og på ungdomsuddannelserne samt skolepædagoger, skoleledelser, studerende og andre, der ønsker at få et indblik i nye måder at berige og udvikle undervisningen på. 

Følg med på hjemmesiden, Facebook og Twitter

Følg med på messens hjemmeside skolemessen.dk - følg Skolemessen på Facebook, og giv dit besyv med på Twitter med #skolemessen.

Hvem står bag? 

Messen er arrangeret af Centre for Undervisningsmidler i Danmark i et samarbejde med Alinea, Gyldendal Uddannelse og de to brancheforeninger BFU og Danske Forlag.

Kontakt os