Konferencer & rekvirerede kurser for ungdomsuddannelserne

Tag med på konference eller rekvirér et af vores færdigsyede kurser hjem til din skole.

DSA-konference for undervisere på ungdomsuddannelserne

Vi udbyder også en inspirerende konferencedag med fokus på dansk som andetsprog. I år, som de foregående år, finder konferencen sted d. 6 november i Aarhus. Vi byder DSA-lærere, IB-lærere, læsevejledere og andre interesserede på ungdomsuddannelserne velkommen. Følg med på vores Facebookside og meld dig ind i vores DSA-netværk (lukket Facebook-gruppe).
Vi udbyder også en inspirerende konferencedag med fokus på dansk som andetsprog. I år, som de foregående år, finder konferencen sted d. 6 november i Aarhus. Vi byder DSA-lærere, IB-lærere, læsevejledere og andre interesserede på ungdomsuddannelserne velkommen. Følg med på vores Facebookside og Instagram og meld dig ind i vores DSA-netværk (lukket Facebook-gruppe).
Download flyer med program for 2023 konferencen.

ASE-konference for naturfagsfolk

Tag med på studietur til Birmingham og oplev Europas største konference og messe for undervisning i naturfaglige fag. Mere info og tilmelding her

 

Kurser på vores centre i Herning og Aarhus

På VIA CFU udbyder vi en række aktuelle, faglige og pædagogiske kurser, der retter sig mod undervisere på de gymnasiale uddannelser, VUC og erhvervsskolerne. CFU's kurser er altid teoretisk funderede, men med et praksisnært fokus og med idéer til undervisningen i morgen.

Ud over de færdigt tilrettelagte kurser på CFU, udbyder vi også kursusforløb, som du kan rekvirere, så kurset afholdes på din skole. Kurserne er oplagte til en halv eller hel pædagogisk dag. Du kan vælge pakkeløsningen eller en tilpasset løsning efter dine ønsker.
De fleste af vores aktuelle center-kurser kan rekvireres enten som færdig løsning eller som et tilpasset kursus på din skole, eller på et af vores centre. Desuden kan nedenstående kurser rekvireres.

Rekvirerede og skræddersyede kurser

Gratis workshop i mitCFU

Lær at finde film og tv-udsendelser, pædagogiske vejledninger, lave kapitelsæt til film og tv  m.m.
Hent flyer om gratis workshop i mitCFU (pdf)

Bedre trivsel - mindre stress

Tilbud om et skræddersyet kursusforløb til et helt lærerkollegium eller dele af et lærerkollegium. På kurset arbejdes med forskellige teknikker til at imødegå stress og dårlig trivsel.

Hent flyer om kurset Bedre trivsel - mindre stress her (pdf)

Ny lærer - kom godt i gang

Få overblik over alt det du har brug for at vide som ny lærer.
Hent flyer om kursus for nye lærere (pdf)

Seksualundervisning

Lær hvordan du skal gribe seksualundervisningen an. Det handler om sprog og grænser mere end om biologi.

Folder om kurset