Vejledning med CFU-konsulent

Vil du og dit team have inspiration til læremidler og brugen af dem til netop jeres fag, så kontakt en af VIA CFU's pædagogiske konsulenter for et vejledningsmøde. - Vi beslutter sammen, hvor og hvordan det giver bedst mening at mødes.

Kursister ved bord

Vi byder på gratis vejledning med inspiration til gode læremidler, hvis du og dit team lægger vejen forbi VIA CFU i Herning eller i Aarhus. - Men kontakt os først, så vi ved, hvornår vi skal have materialerne og kaffen klar.

Vejledning om læremidler 

CFU er sat i verden for at vejlede, inspirere og understøtte dig som lærer og for at udlåne læremidler til dig og dine kolleger i grundskolen og på ungdomsuddannelserne. Vi arbejder ud fra et ønske om at være nærværende og praksisnære - og lidt kækt sagt stræber vi efter at være din mest velorienterede kollega. 

Vi kan altid kontaktes pr. mail eller telefon, men mødes også gerne face-to-face til en faglig samtale om læremidler og brugen af dem ud fra din praksis.

  • Gratis vejledning på CFU
    I er mere end velkomne på CFU i Herning eller i Aarhus og der - omgivet af materialer - holde et vejledningsmøde med en af fagkonsulenterne. Vi tilbyder en sådan vejledning à ca. en times varighed gratis. 

  • Vejledning på jeres skole
    Måske passer det bedre for jer at få besøg af os. Så tager vi rullekufferten med materialer med og mødes hos jer. Det koster 1250 kr. for en times vejledning, når vi kommer til jer - uanset hvor I holder til i regionen.

  • Gratis online vejledning
    Tilbuddet om gratis vejledning står naturligvis også ved magt, hvis vi beslutter at mødet skal finde sted i cyberspace.