Skolemessen

 

Skolemessen er en stor fagmesse for lærere, ledere, konsulenter, lærerstuderende og andre med interesse for skole og undervisning.


På to messedage finder du en stor udstilling af de nyeste læremidler, og du kan opleve en lang række foredrag, kurser, paneldebatter, forfatteroplæg, studieture og best practise.
- Og det hele er gratis!

Skolemessen er en fagmesse for læremidler - og et inspirationsmekka for dig!

Skolemessen er en stor salgs- og fagmesse for læremidler, som foregår i Musikhuset og i Aarhus Congress Center i Aarhus. Her møder du blandt hundredvis af udstillere de nyeste digitale, trykte og konkrete læremidler inden for alle fag og temaer i grundskolen. Der vil også være materialer, der er oplagte i den understøttende undervisning, i SFO-tiden og i børnehaver. 

Mere end en udstilling

Ved siden af de store udstillingsområder er der foredrag, kurser, paneldebatter, forfatteroplæg og masser af kollegial messestemning. Du vil også kunne lade dig inspirere af den levende messeskole: I & E-skolen med fokus på innovation, entreprenørskab og bæredygtighed. Her udstiller skoler og kommuner spændende pædagogiske projekter og uddeler af deres erfaringer.

Gratis messe

Det koster ikke noget at deltage på Skolemessen - både adgangen til den store udstilling, foredragene, forfattermøderne og de øvrige events er gratis. Inden messedagene registrerer du dig og printer din adgangsbillet/navneskilt på messens hjemmeside skolemessen.dk - og går så lige ind til alle messens herligheder.

 


Praktisk info 


Hvornår og hvor foregår Skolemessen?

I 2020 blev Skolemessen som så meget andet aflyst på grund af corona-krisen. Heller ikke i 2021 tør vi satse på at kunne samle så mange mennesker på et sted, og vi er derfor gået sammen med Danmarks Læringsfestival i København om at lave en stor online event: Læringsfestival 2021 onlineDet foregår 1.-4. marts 2021.

Skolemessen vender tilbage i sin fysiske udgave i Aarhus i 2022.

Hvem er messen for? 

Skolemessen henvender sig til lærere i grundskolen og ungdomsuddannelserne, skolepædagoger, skoleledelser, lærerstuderende, pædagogstuderende og andre, der ønsker at få et indblik i nye måder at berige og udvikle undervisningen på. 

 

Følg med på hjemmesiden, Facebook og Twitter

Følg med på messens hjemmeside skolemessen.dk - følg Skolemessen på Facebook, og giv dit besyv med på Twitter med #skolemessen.

Hvem står bag? 

Messen er arrangeret af Centre for Undervisningsmidler i Danmark i et samarbejde med Alinea, Gyldendal Uddannelse og de to brancheforeninger BFU og Danske Forlag.