Aktiv sprogtilegnelse i engelsk

På dette kursus dykker vi ned i, hvordan bevægelse kan øge motivationen og læringsudbyttet for eleverne i engelskundervisningen.

Sted

Aarhus

Pris

1.100,00 kr.

Dato

19.09.2024

Tilmeldingsfrist

19.08.2024

Status

Ledige pladser

Om kurset

​At integrere bevægelse i engelskundervisningen behøver ikke at være en tidskrævende udfordring. Tværtimod kan det være en god metode til at øge elevernes motivation og læringsudbytte. Kursuset er bygget på den nyeste forskning inden for aktiv sprogtilegnelse og formidlet gennem forskellige praksiseksempler, så det bliver praksisnært og nemt anvendeligt uden, at det kræver en lang forberedelse. Praksiseksempler er hovedsageligt fra eget aktionsforskningsprojekt, egen underviserpraksis og tidligere kursisters beretninger.

Gennem kurset vil du opdage, hvordan den korrekte anvendelse af bevægelse i undervisningen kan styrke elevernes motivation og reducere fremmedsprogsangst. Kurset vil give dig konkrete redskaber til at overkomme de meste gængse udfordringer ved bevægelse i undervisningen; her kan nævnes pladsmangel, tidsmangel, og pensum. Ved kursusstart udleveres et kompendium med de centrale pointer samt 10 inspirerende sprogaktiviteter, så du er klar til at gå i gang med aktiv engelskundervisning næste dag.

I slutningen af kurset vil vi afprøve forskellige sprogaktiviteter, så du er bedre klædt på til at stå med sprogaktiviteterne i egen praksis

Målgruppe

Undervisere på ungdomsuddannelserne (STX, HHX, HTX, HF), VUC og erhvervsskolerne

Instruktører

Jacob Nørregaard - Stifter af Aktivlæring.dk

Fagområder

For ungdomsuddannelser og VUC

Kontakt