At eksperimentere og innovere i madkundskab - med fokus på valgfagsundervisning

Hvordan får man eksperimenterende og innovative processer ind i sin årsplan på en meningsfuld måde?

Sted

Aarhus

Pris

1.250,00 kr.

Dato

26.06.2024

Tilmeldingsfrist

05.06.2024

Status

Ledige pladser

Om kurset

Hvordan får man eksperimenterende og innovative processer ind i sin årsplan på en meningsfuld måde? På dagen får du inspiration til og førstehåndserfaringer med forskellige eksperimenterende praktiske opgaver, der kan bidrage til kobling af teori med praksis. Fokus for dagen er dels at afprøve udvalgte opgaver dels udvikling af jeres egne opgaver, der passer til forløb i jeres årsplan. Endnu en vinkel på arbejdet med eksperimenterende og innovative processer, er at blive bevidste om muligheder for at sikre elevernes medbestemmelse på forskellige måder.
 
Dagen vil forløbe med en blanding af oplæg, diskussioner hvor I har mulighed for at hente inspiration hos hinanden samt afprøvning af små praktiske opgaver i køkkenet.

Bemærker og deltagerforudsætninger:
Medbring computer og forklæde

Målgruppe

Madkundskabslærere

Instruktører

Hanne Holmskov Jørgensen - Adjunkt i madkundskab

Fagområder

Praktisk-musiske fag: Madkundskab

Kontakt