Raku i billedkunstundervisningen

Introduktion til CFU’s raku-ovne, der kan lånes på mitCFU Efter introduktionen til ovnene, glaserer vi egne medbragte raku-emner, hyggesnakker rakubrænding og prøver forskellige reduktionsteknikker.

Sted

Aalborg

Pris

910,00 kr.

Dato

25.03.2025

Tilmeldingsfrist

25.02.2025

Status

Ledige pladser

Om kurset

Kurset afholdes af  CFU Nord - de håndterer tilmeldingerne.​

Ca. en måned før kurset vil du, med vores bogbil, få leveret en pakke rakuler. Du skal så lave et par mindre raku-emner, tørre og forgløde dem ved 900 grader, for på kursusdagen at medbringe dem til videre bearbejdning.

Træk i arbejdstøjet og kom til en hyggelig kursuseftermiddag, hvor vi starter med en sandwich og senere får kaffe og kage og raku!

Med dette kursus lærer du at bruge CFU´s små raku-ovne, og du bliver dermed klædt på til at lave rakubrænding med dine elever.

​Program 
Dagen starter med, at vi glaserer de medbragte keramikemner. Derefter er der en sandwich, som vi fortærer, mens underviser fortæller om rakubrænding. Lidt teoretisk og meget praktisk orienteret.

Næste del foregår udenfor (resten af dagen). Her skal vi arbejde med rakubrænding. I skal brænde jeres glaserede emner og afprøve forskellige teknikker i efterbearbejdningen af brændingen.

Målgruppe

Billedkunstlærer i grundskolen og på gymnasiale uddannelser

Instruktører

Fagområder

For ungdomsuddannelser og VUC

Kontakt