Talforståelse og regnestrategier

Vil du udvikle dine elevers evne til at tænke ’smart’ og fleksibelt i matematik? Få viden om teori og forskning omkring arbejdet med regnestrategier, og få konkrete bud på, hvordan du kan arbejde med elevernes regnestrategier i praksis.

Sted

Herning

Pris

1.250,00 kr.

Dato

21.11.2024

Tilmeldingsfrist

21.10.2024

Status

Ledige pladser

Om kurset

Vil du gerne udvikle dine elevers regnestrategier og lære dem at ”tænke smart” og fleksibelt, så er dette kursus noget for dig.

På kurset vil du få indsigt i, hvordan du kan arbejde med regnestrategier i indskolingen og mellemtrinnet. Vi vil sætte fokus på arbejdet med forskellige strategier til addition, subtraktion, multiplikation samt division, så eleverne kan lærer at tænke strategisk og fleksibelt i alle fire regningsarter. Du vil endvidere også få indsigt i teori og forskning på området, men også hvilke forudsætninger eleverne skal have for at få det største udbytte af undervisningen i og omkring regnestrategier. 

Som deltager vil du være aktiv gennem arbejdet med konkrete materialer, som kan bruges i den daglige undervisning. I små grupper og i fællesskab vil vi reflektere over undervisningspraksis og hvordan, at man kan implementere regnestrategier og fleksible regnemetoder i sin matematikundervisning.

Bemærkninger:
Deltagerne skal medbringe computer og skriveredskaber

Målgruppe

Matematiklærere i indskoling og på mellemtrin.

Instruktører

Micky Bøgvad Lindharth - Lærer og matematikvejleder

Fagområder

Matematik

Kontakt