Kom godt i gang med de hårde materialer i håndværk og design

Bliv klogere på grundlæggende materialer, teknikker og designgreb og kom hjem med eksempler på praksisnære ideer til undervisningen med de hårde materialer i HD. Særligt målrettet dig, der er ny eller trænger til at få fagfeltet genopfrisket

Sted

Sunds

Pris

1.250,00 kr.

Dato

23.09.2024

Tilmeldingsfrist

23.08.2024

Status

Ledige pladser

Om kurset

Er du ny lærer i håndværk og design-faget? Er du vant til at arbejde med de bløde materialer? Har du lyst til at blive klogere på de hårde materialer? Eller er det bare længe siden, du sidst har undervist i faget? Så er her kurset for dig, der vil godt i gang (igen) med de hårde materialer i håndværk og design-faget.  
 
Gennem emnet “opbevaring” arbejder du som kursist med et eksemplarisk forløb til undervisningen i fagets hårde materialer. Du vil blive præsenteret for en struktur i undervisningen, som du vil kunne gøre brug af i din egen praksis, og du kommer hjem med tips og tricks til at gøre undervisningen i faget engagerende for både lærer og elever.  Kursets konkrete arbejdsopgaven er målrettet elever på 5.-8. klassetrin, men strukturen, der arbejdes efter, kan bruges i hele forløbet. 

Æsker, kasser, hylder og lignende lavet i træ vil være omdrejningspunktet for kurset, hvor du også bliver præsenteret for og skal arbejde med forskellige samlinger, materialer og designløsninger, som peger direkte ind i din egen undervisning og årsplan. 

På kurset bliver der også plads til at udveksle ideer, erfaringer og sparre med hinanden om arbejdet med de hårde materialer i faget

Målgruppe

​Pædagoger og lærere, som arbejder med de hårde materialer i håndværk og design​

Instruktører

Carsten Thomsen - Lærer

Fagområder

Praktisk-musiske fag: Håndværk og design

Kontakt