Bliv klar til valgfagsprøven i valgfaget håndværk og design

På kurset vil du få gennemgået H&D-valgfagsprøvens opbygning, formelle krav og afviklingens trin. I workshops vil du selv komme til at arbejde med enkeltelementer som; det gode prøveoplæg, idégenerering, skitsering/modellering, samt prøvens bedømmelse.

Sted

Aarhus

Pris

1.600,00 kr.

Dato

28.10.2024

Tilmeldingsfrist

30.09.2024

Status

Ledige pladser

Om kurset

​På kurset vil du få gennemgået H&D-valgfagsprøvens opbygning, formelle krav og afviklingens trin. I workshops vil du selv komme til at arbejde med enkeltelementer som; det gode prøveoplæg, idégenerering, skitsering/modellering, samt prøvens bedømmelse.

Særligt for dette kursus, vil du i en workshop komme i elevens sted og arbejde med et prøveoplæg, helt analogt med hvordan eleverne møder prøvens del A i opstartsfasen. Dette giver dig en unik indsigt i, hvordan du bedst stilladserer elevens processer.
I mindre grupper vil du selv få lejlighed til at udarbejde ideer til det gode prøveoplæg, samt hvad der kvalificerer det som et godt oplæg.
Dit udbytte af kursusdagen vil være viden om krav og regler til prøven, ideer til formulering af prøveoplæg, vurdering af prøveoplæg og hvordan dette kvalificeres, og ideer til hvordan eleverne bedst støttes gennem prøveforløbet. Herudover berøres vurderingskriterier i forbindelse med bedømmelsen af elevernes prøveforløb. Kurset ruster dig desuden til at formulere det bedste prøveoplæg, til netop de elever du har på dit valghold samt give dig sikkerhed i hele prøveforløbet, hvad enten du er eksaminator eller censor.

Bemærk:
Kurset er også tiltænkt den prøveansvarlige fra skoleledelsen, der ønsker mere indsigt i H&D-valgfagets prøveafvikling.

Målgruppe

Undervisere i valgfaget håndværk og design

Instruktører

Wisti W. Pedersen - Lærer
Heidi Bruus - Billedkunstner, lærer og tidl. læringskonsulent

Fagområder

Praktisk-musiske fag: Håndværk og design

Kontakt