Screeningsværktøjer og interventionsmuligheder i matematikundervisningen

Kurset ønsker at give inspiration til at kunne udvælge de rigtige evaluerings og interventionsmaterialer til netop din elevgruppe. Gennem præsentationer og ”hands on” gives mulighed for at fordybe sig i de forskellige screenings og interventionsværktøjer

Sted

Herning

Pris

1.200,00 kr.

Dato

16.11.2023

Tilmeldingsfrist

16.10.2023

Status

Ledige pladser

Om kurset

For at følge elevernes faglige udvikling anvender mange skoler evalueringer og tests. Kurset givet er indblik i hvilke materialer der findes samt giver inspiration til, hvordan de kan anvendes.
 
På kurset vil der blive givet indsigt i forskellige muligheder for evaluering og indsigt i elevernes faglige udvikling. Både værktøjer som bruges på hele klasser samt individuelle indsatser vil blive berørt. I forbindelse med mange af disse værktøjer er udarbejdet interventionsmuligheder, som også vil blive behandlet under kurset.
I løbet af dagen vil der bl.a. blive arbejdet med ROS materialerne fra Pind og Bjerre, Olav Lundes ”Rummelighed i matematik”, Gudrun Malmers ALP, Matematikscreening af B. Adler samt MAT prøverne. Dagen kommer til at veksle mellem oplæg og praktiske øvelser.

Målgruppe

Matematiklærere og matematikvejledere i grundskolen

Instruktører

Dorte Vibe Querling Jacobsen - Pædagogisk konsulent, VIA CFU

Fagområder

Matematik

Kontakt