Karrierelæring i gymnasiet – hvordan?

Karrierelæring og udvikling af karrierekompetence er et af de fire kompetencemål i de gymnasiale uddannelser

Sted

Online

Pris

250,00 kr.

Dato

17.01.2022

Tilmeldingsfrist

18.12.2021

Status

Ledige pladser

Om kurset

Karrierelæring og udvikling af karrierekompetence er et af de fire kompetencemål i de gymnasiale uddannelser.
Hvordan kan man forstå karrierelæring i gymnasiet? Og hvordan kan man integrere karrierelæring i den faglige undervisning? Dette sætter vi fokus på i dette inspirationswebinar.
Webinaret indledes med en kort teoretisk rammesætning, præsentation af forskellige forståelser af karrierelæring og begrundelser for hvorfor karrierelæring er relevant for gymnasieelever. Herefter præsenteres praksiseksempler på arbejdet med karrierelæring integreret i forskellige fag i gymnasiets fagrække. Og endelig møder du kollegaer til gensidig inspirationsudveksling om, hvordan I kan udvikle arbejdet med karrierelæring i jeres fag.
Forberedelse: Tænk over gode eksempler fra din undervisningspraksis, hvor du har arbejdet med karrierelæring i dit fag, eller som kan bruges (evt. med lidt tilretning) til karrierelæring. Du behøver ikke at have arbejdet konkret med karrierelæring i dit fag for at deltage.
Kursusinstruktør: Randi Boelskifte Skovhus, ph.d. og lektor ved VIA University College. Randi arbejder med forsknings- og udviklingsprojekter omkring karrierevejledning og karrierelæring og har bl.a. deltaget i flere projekter omkring karrierelæring på det gymnasiale område. Randi underviser endvidere på Diplomuddannelsen i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning. 

Målgruppe

Alle undervisere og ledere på de gymnasiale uddannelser

Instruktører

Randi Boelskifte Skovhus - ph.d. og lektor ved VIA University College

Fagområder

Ungdomsuddannelserne: Gymnasiale uddannelser
VUC

Kontakt