Læselyst og udtryksglæde i danskundervisningen

Bliv opdateret på de bedste af de nyeste tekster til udskolingens danskundervisning, og få gode, praksisnære idéer til, hvordan du kan bringe dem i spil, så undervisningen emmer af læselyst og udtryksglæde. Når dagen er færdig, går du hjem med fem friske fordybelsesområder.

Sted

Aarhus C

Pris

1.375,00 kr.

Dato

23.02.2022

Tilmeldingsfrist

24.01.2022

Status

Ledige pladser

Om kurset

Gå hjem med fem friske fordybelsesområder, som tænder læselysten og udtryksglæden hos dig og dine elever.
 
Som dansklærer kan det være svært at finde tiden til at holde sig helt opdateret på de bedste af de nyeste tekster fra hovedværker til sagprosa, billedfortællinger, samtidslyrik, tv-dokumentarer og reality.
 
Denne kursusdag bliver du præsenteret for en buket af de bedste tekster til udskolingen netop nu, som tænder læselysten og udtryksglæden hos dine elever. Du vil få inspiration til varierede tilgange, der involverer både hoved, hænder og hjerte. Du vil fx lære at lave google-poesi, og du vil få afprøvet hvordan Lego BuildToExpress kan være en fantastisk fortolkningsnøgle til arbejdet med litteratur.
 
Vi arrangerer de præsenterede tekster i fem friske fordybelsesområder, der er klar til at flytte ind i dit klasselokale og ind på dine tekstopgivelser.

Målgruppe

Dansklærere i udskolingen

Instruktører

Mette Bechmann Westergaard - Lærer og lærebogsforfatter

Fagområder

Dansk: Udskoling

Kontakt