DLtP - Leg og lær elementær komposition

Er du optaget af at skabe kreativ og engagerende undervisning i musik? Vil du være med til at undersøge, hvordan vi kan skabe digitalt understøttede fællesskaber i musikundervisningen på mellemtrin? Så er dette online kursusforløb noget for dig.

Sted

Online

Pris

Kurset er gratis

Dato

01.11.2021

Tilmeldingsfrist

04.10.2021

Status

Ledige pladser

Om kurset

På kurset vil vi primært have fokus på elementær digital komposition, elementær notation af musik og produktion af rytmespor - fx som underliggende rytmespor til rim, remser eller andre tekster. Kurset lægger op til, at du selv over de fire kursusgange får afprøvet og leget med melodi- og rytmekompositioner, så du efterfølgende føler dig tryg ved på at gå på opdagelse i mulighederne sammen med dine elever. Det kan på skolen foregå som et rent online digitalt undervisningsforløb eller som et blendet undervisningsforløb.

Oplægsholderne henviser gennem hele kursets forløb til øvrige motiverende og lettilgængelige analoge og digitale musikressourcer, som er relevante at bringe i spil i forbindelse med komposition og produktion af melodier og rytmer.

På kurset  inddrages bl.a. også forløbet "Leg og lær elementær komposition", som du finder på https://distance-learning-through-play.dk under “inspirationsforløb".

Kurset strækker sig over 4 kursusgange på hver 2 timer mellem klokken 14 og 16.

01.11.21 kl. 14-16
09.11.21 kl. 14-16
24.11.21 kl. 14-16
29.11.21 kl. 14-16

Ved tilmelding bliver du en del af et fagligt netværk, og det er vigtigt, at du deltager alle 4 kursusgange, for at alle får et godt kursusforløb.

Målgruppe

Lærere, der underviser i musik på mellemtrinnet

Instruktører

Lars Clausen - Pæd. konsulent
Niels Leonhard Rebsdorf - Pæd. konsulent

Fagområder

Praktiske musiske fag: Musik

I samarbejde med

Produceret af CFU Danmark i samarbejde med LEGO Fonden.

Kontakt