Book Creator - så er der indbygget undervisningsdifferentiering

Bliv klogere på, hvordan du kan skabe deltagelsesmuligheder for alle ved hjælp af Book Creator. Du lærer at anvende programmet og får ideer til, hvordan det kan bruges til at stilladsere undervisningen og få alle elever med - også dem med særlige behov.

Sted

Aarhus C

Pris

650,00 kr.

Dato

03.03.2022

Tilmeldingsfrist

01.02.2022

Status

Ledige pladser

Sted

Herning

Pris

650,00 kr.

Dato

10.03.2022

Tilmeldingsfrist

10.02.2022

Status

Ledige pladser

Om kurset

Book Creator er et godt redskab - også når det faglige spænd i elevgruppen er stort. På kurset får du en teknisk indføring i og guidning til at benytte Book Creator som undervisningsresurse for dig selv og dine elever. Og du får indblik i metoder til differentieringen og ideer til konkrete aktiviteter. Book Creator er et digitalt arbejdsredskab for dig som underviser, som kan hjælpe til at tilrettelægge og gennemføre en varieret undervisning. Det multimodale redskab tilgodeser elevernes forskellige tilgange til læring, og eleverne vil hurtigt kunne arbejde både selv og sammen om faglige opgaver, temaer og forskellige aktiviteter gennem billeder, lyd, tekster og video. At det hele er nemt og tager sig rigtig godt ud gør ikke oplevelsen med Book Creator ringere.

Målgruppe

Lærere og pædagoger i indskolingen og på mellemtrinnet med lille eller ingen erfaring med Book Creator. Også oplagt for dsa-lærere.

Instruktører

Morten Eidorff Langballe - Pæd. konsulent, VIA CFU
Tine Brock - Pæd. konsulent, VIA CFU

Fagområder

Alle lærere - på tværs af fag
Dansk: Indskoling, Mellemtrin
Dansk som andetsprog

Kontakt