Brug elevernes modersmål - og styrk sproget og læringen

Elevernes stærkeste sprog er essentielt som resurse i udviklingen af et nyt sprog. Hør hvorfor, og få bud på, hvordan du kan tænke alle elevens sproglige resurser med i din undervisning.

Sted

Online

Pris

350,00 kr.

Dato

19.01.2023

Tilmeldingsfrist

04.01.2023

Status

Ledige pladser

Om kurset

Når klasserummet er flersproget, er det som fagprofessionel både væsentligt og spændende at udnytte de mange sproglige resurser, eleverne har med sig. - Klik dig med på dette webinar, og hør hvorfor og hvordan du arbejder med translanguaging.

Vi benytter alle i forskellige grader forskellige sprog i forskellige sammenhænge, og for de flersprogede elever er dette essentielt. For flersprogethed er en resurse, og et stærkt førstesprog er afgørende for udviklingen af elevernes danske sprog. Når elevernes fulde sproglige repertoire bringes i spil i undervisningen, udvider vi deres muligheder for at tilegne sig både faglig viden og det sprog, der hører til.

På dette webinar får du indsigt i teorier om translanguaging, og du får konkrete bud på, hvordan du kan støtte dine flersprogede elever i at trække på alle deres sproglige resurser.

Målgruppe

Lærere i almenklasser, dsa-lærere samt sproglige resursepersoner.

Instruktører

Line Thingholm - Lektor, VIA Efter- og videreuddannelse

Fagområder

Alle lærere - på tværs af fag
Dansk som andetsprog
Erhvervsskoler
Ungdomsuddannelserne
VUC

Kontakt