Eksamensangst

På dette kursus får du indsigt i metoder og konkrete redskaber til at støtte elever med eksamensangst individuelt, og du lærer at tilrettelægge et gruppeforløb for elever med eksamensangst.

Sted

Herning

Pris

1.110,00 kr.

Dato

22.02.2023

Tilmeldingsfrist

23.01.2023

Status

Ledige pladser

Sted

Online

Pris

820,00 kr.

Dato

22.03.2023

Tilmeldingsfrist

22.02.2023

Status

Fuldt booket

Om kurset

I skolesystemet bliver de unge konstant målt og vejet på deres præstationer, og præstations- og eksamensangst fylder for flere og flere. Angsten udvikler sig for nogle af de unge og kan ende med at blive en stor barriere i forhold til både trivsel og til at få den uddannelse, de drømmer om.

På kurset får du præsenteret helt konkrete redskaber og metoder, som du kan bruge til at hjælpe elever med præstations- og eksamensangst.

Du får også et udkast til et kursusforløb, som du har mulighed for at anvende til at holde eksamensangstkurser for grupper af elever efter kurset.

Om instruktøren
Privatpraktiserende psykolog Malene Klindt Bohni har specialiseret sig i behandling af angst og har bl.a. skrevet bøgerne 'Støt unge med angst - en guide til forældre og fagprofessionelle' og 'Eksamensangst - en guide til studerende og fagprofessionelle'.

Målgruppe

Lærere i grundskolen og på ungdomsuddannelserne samt mentorer, vejledere, pædagoger og andre, der har med angstramte elever at gøre.

Instruktører

Malene Klindt Bohni - Aut. psykolog, specialist i psykoterapi

Fagområder

Alle lærere - på tværs af fag
Dansk: Udskoling
Ungdomsuddannelserne
VUC

Kontakt