Elever med eksamensangst?

På kurset får du indsigt i metoder og konkrete redskaber, så du kan støtte elever med eksamensangst individuelt eller i form af gruppeforløb.

Sted

Aarhus

Pris

1.260,00 kr.

Dato

16.01.2024

Tilmeldingsfrist

15.12.2023

Status

Ledige pladser

Sted

Online

Pris

1.010,00 kr.

Dato

20.02.2024

Tilmeldingsfrist

20.01.2024

Status

Ledige pladser

Om kurset

Mistrivsel og bekymring blandt unge er en kendt sag. Flere og flere elever oplever grader af præstations- og eksamensangst, og for nogle af de unge udvikler angsten sig og kan ende med at blive en stor barriere i forhold til både trivsel og til at få den uddannelse, de drømmer om.

På kurset får du præsenteret helt konkrete redskaber og metoder, som du kan bruge til at hjælpe elever med præstations- og eksamensangst. 
Du får også et udkast til et kursusforløb, som du har mulighed for at anvende til at holde eksamensangstkurser for grupper af elever efter kurset.

Om instruktøren
Privatpraktiserende psykolog Malene Klindt Bohni har specialiseret sig i behandling af angst og har bl.a. skrevet bøgerne ’Støt unge med angst - en guide til forældre og fagprofessionelle’ og ’Eksamensangst - en guide til studerende og fagprofessionelle’.

Målgruppe

Lærere i grundskolen og på ungdomsuddannelserne samt mentorer, vejledere, pædagoger og andre, der har med angstramte elever at gøre.

Instruktører

Malene Klindt Bohni - Aut. psykolog, specialist i psykoterapi

Fagområder

Aktuelt for alle: Alle lærere - på tværs af fag
Dansk: Udskoling
For ungdomsuddannelser og VUC
Kulturfag: Kristendomskundskab, Samfundsfag, Historie
Matematik
Naturfag: Biologi, Fysik/kemi, Geografi
Sprog: Engelsk, Tysk, Fransk

Kontakt