Geogebra i udskolingen A - Geometri og måling

Med hands-on øvelser fås indblik i, hvordan Geogebra i udskolingen kan indgå i udviklingen af elevernes kompetencer og forståelse inden for området Geometri og måling.

Sted

Aarhus C

Pris

1.075,00 kr.

Dato

23.09.2021

Tilmeldingsfrist

24.08.2021

Status

Ledige pladser

Om kurset

Formålet med kurset er at få et større indblik i GeoGebras muligheder inden for kompetenceområdet "Geometri og måling", og hvordan GeoGebra kan anvendes i undervisningen, så det understøtter en undersøgende og eksperimenterende arbejdsform.
 
Kurset er for dig, der allerede bruger GeoGebra, men gerne vil lære mere.
Du vil få inspiration til dit videre arbejde med GeoGebra i undervisningen, og vi vil med udgangspunkt i konkrete eksempler gå i dybden med, hvordan du med GeoGebra kan arbejde med udviklingen af elevernes kompetencer og matematiske forståelse.
 
På kurset vil du få mulighed for at gå i dybden med:
-  konstruktioner
-  linjer og vinkler ved cirkler og polygoner
-  3D-tegning
-  mønstre og flytninger
-  trigonometri
-  geometrisk tegning
 
Herudover vil vi se på, hvordan skærmoptagelser kan anvendes som en del af det mundtlige arbejde, samt arbejde med de muligheder, GeoGebra giver i forhold til prøven med hjælpemidler samt den mundtlige prøve.
 
Der vil være en del teknisk arbejde på kurset, og du kommer til at arbejde med mange hands-on øvelser, hvor du får mulighed for selv at bestemme, hvad du vil gå i dybden med. Indholdet vil blive sat i en didaktisk ramme målrettet udskolingen.

Målgruppe

Matematiklærere i udskolingen

Instruktører

Kenneth Riis Poulsen - Pæd. konsulent

Fagområder

Matematik

Kontakt